• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim daha yok canim ama 2 tane canavar yegenim var o yüzden seni cok iyi anliyorum ablamdan asinayim bu sözlere😂 is yapmasam da oturma yatma lüksüm olmuyo ki demissin bu beni bi miktar üzdü:KK42: olsun cani sag olsun büyüyünce bol bol dinlenirsin diyim 💚

Off nolur beni buraya kapatsinlar:dua:

Yine bir sürü plan yapip yarisindan fire vermek diyomusum :KK53: dün yapamadıklarımi yapcam😬

Valla cizip gül agacinin altina koyun dileginizi diyolar ya da evdeki çiçeğe falan da bilmiyorum ki yapar miyim😬 sen napcaksin?
Cocuksuz günlerinin tadını cıkar valla o zaman 😂 Aynen öyle canım çok sagol canları sagolsun cok Güzel ama çok yorucu bişey cocuk büyütmek çok emek sabır istiyor insallah beraber anne kız arkadaş gibi olacağımız günlerde gelir ❤

Ben mecburum terliğe terlik değiştim de bileklerimin sızlaması geçti süpürürken zorlamam bile farketti taban sorunum çok fazlaydı
ben de ayakkabısız ev süpürünce belimin ağrısından duramıyorum. Bel fıtığıma çok faydası oldu ayakkabının. Terliğin nasıl hangi marka. Güle güle kullan 😘

ben de ayakkabısız ev süpürünce belimin ağrısından duramıyorum. Bel fıtığıma çok faydası oldu ayakkabının. Terliğin nasıl hangi marka. Güle güle kullan 😘

Geçen sene topuk dikenine uygun almıştım anka markasız topuk kısmı jelliydi.
Hep onu giydim 1 seneden fazla çok iyi geldi ama son dönemde ayağıma çok yumuşak gelmeye başlamıştı rahatsız ediyodu hep çıkarıyodum.

Bu giydiğim anneciğimin terliği 1 ay önce bi ortapedi dükkanından almıştı eskitmek nasip olmadı.
Marka bilmiyorum bişey yazıyo ama tanımıyorum

Badim nasılsın görüşemiyoruz bayadır 😍😍
Çok şükür canım ev hali ramazan ne yapalım bu aralar çok mayış mayış bir haldeyim ama kalkıp bir silkelenince de bütün evi ayağa kaldırıyorum yatak baza pencere hiç birşey bırakmıyorum hiç ortam yok benim ya🤣 sen napıyorsun nasıl gidiyor ramazan

Ütü yaptım
Ev süpürdüm
Halıları topladım yıkamaya gidecek
Salonun yastıklarının kılıflarını çıkardım makinede yıkanıyor
Salonun örtülerini deterjanlı suya bıraktım elde yıkayacağım
*Bahar, bayram temizliğime start vermiş bulunmaktayım yarınki ilk odak noktam salon olacak

Neler yaptım

Sabah
🌵Çocukların yatakları düzeltip odayı havalandırdım
🌵Sahuru eşim hazırlamıştı oğlanla kendine,onun bulaşığını kaldırdım
🌵Küçüğe kahvaltı hazırladım,topladım
🌵Yastık kılıflarını çıkardım,bizim nevresimi çıkardım yatak havalanıyor,camı dolap kapaklarını açtım havalansın oda
🌵Kışlık yorganı balkona attım havalansın kaldırıcam,yazlığı çıkarıcam
🌵İki sepet çamaşır katladım,yerleştirdim
🌵Okuduğum iki kitap vardı bitirdim

Öğleden sonra
🌵Çocuk odasına girdim halısını topladım,halı örtüsünü makineye attım
🌵Yatakları,şifonyeri,masayı,dolabı çektim süpürdüm sildim
🌵Tozunu aldım
🌵Kaldırılacak ıvır zıvırları kaldırdım
🌵Dolap üstündeki kutuları indirdim,dolap arkasına yerleştirdim
🌵Halısını serdim,camı temiz silmedim
🌵Balkonu serdim
🌵Yazlık yorganı çıkardım balkona astım havalansın
🌵Yatak odasına girdim,halıları fırçaladım kaldırdım
🌵Şifonyeri,komodinleri çektim,yatağın arkasını da süpürdüm her yeri sildim
🌵Dolabın üstünü sildim,camı sonra silicem boynum ağrıdı
🌵Kaldırılacak ıvır zıvırları kaldırdım
🌵Nevresimler yıkanmıştı eşim asmış
🌵Yeni çamaşır attım
🌵Temizlik kovamı bezimi yıkadım
🌵Küçüğe yemek verdim,topladım
🌵Evi süpürdüm

Geçen sene topuk dikenine uygun almıştım anka markasız topuk kısmı jelliydi.
Hep onu giydim 1 seneden fazla çok iyi geldi ama son dönemde ayağıma çok yumuşak gelmeye başlamıştı rahatsız ediyodu hep çıkarıyodum.

Bu giydiğim anneciğimin terliği 1 ay önce bi ortapedi dükkanından almıştı eskitmek nasip olmadı.
Marka bilmiyorum bişey yazıyo ama tanımıyorum
Anladım canım 😔 Nasipten öteye yol yok işte 😔

Çok şükür canım ev hali ramazan ne yapalım bu aralar çok mayış mayış bir haldeyim ama kalkıp bir silkelenince de bütün evi ayağa kaldırıyorum yatak baza pencere hiç birşey bırakmıyorum hiç ortam yok benim ya🤣 sen napıyorsun nasıl gidiyor ramazan
Ben de aynı başladım mı kendimi bi kaptırıyorum ama başlayana kadar anam ağlıyor :))
İyiyim elhamdulillah öksürük geçmedi hala kriz gelince zorlandım biraz. Evde kurduğum düzeni korumaya çalışıyorum inşallah bakalım

Back
X