- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatun gebesin gebe az dikkat etOturma odasındaki koltukların yastık kılıflarını ve kızımın yatak örtüsünü yıkadım
Şiddetli rüzgar sayesinde hemen kurudular yastıkların kılıfını tekrar taktım kızımın yatak örtüsünün güpürünün bi bölümü sökülmüştü onu diktim yatağına serdim tekrar
Oturma odasının koltuklarını sildim
Fırını iç dış yağçözle adam ettim ızgaralarını filan da yıkadım
Ocağın taşlarını filan çıkarıp yağçöz cif Allah ne verdiyse girdim
Yemek yapacağım
Bu az yapmış halim normalde dip köşe yapsam anamı ağlatırdım yarın da belki korkulu rüyam mutfak dolaplarına girerimHatun gebesin gebe az dikkat et![]()
Az yapmış halin anlıyorumBu az yapmış halim normalde dip köşe yapsam anamı ağlatırdım yarın da belki korkulu rüyam mutfak dolaplarına girerim![]()
miskinken hic iş yapilmaz negom aaBugün miskinlik günüm oldu,günlük işleri tabiki yaptım o ayrı![]()
yapalimben de üç parça ütü yapıp bıraktım zaten canım:)
akşam iftardan sonra yaparız:)
Mutfağı büyük ölçüde yerleştirdim ve topladım. 2 oda kaldı yerleşecek.Çaylarrrrrrrrrr. Toplanndı mı mutfaklarEki Görüntüle 2845784
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
Nayiirrr, inanılmaz bir tembellik tuttu toplayamadimmÇaylarrrrrrrrrr. Toplanndı mı mutfaklarEki Görüntüle 2845784
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
Çayı yeni getirdim şimdi çayı olmayan gelsin çay pisküvitte var soğuk baklava yaptım o da var hafi çıkın çıkın gelinÇaylarrrrrrrrrr. Toplanndı mı mutfaklarEki Görüntüle 2845784
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
Ben kahve içmeden bişey yapamıyorum marş basmıyorÇaylarrrrrrrrrr. Toplanndı mı mutfaklarEki Görüntüle 2845784
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
En zor yer yerleşmişMutfağı büyük ölçüde yerleştirdim ve topladım. 2 oda kaldı yerleşecek.![]()
Nazara mı geldin yoksaNayiirrr, inanılmaz bir tembellik tuttu toplayamadimmnamaz kıldıktan sonraya bıraktım ilk kez. Üstümde bir öküz oturuyor sanki
![]()