- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Afiyet olsunÇayı yeni getirdim şimdi çayı olmayan gelsin çay pisküvitte var soğuk baklava yaptım o da var hafi çıkın çıkın gelin![]()
Benim küçük çok sever
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsunÇayı yeni getirdim şimdi çayı olmayan gelsin çay pisküvitte var soğuk baklava yaptım o da var hafi çıkın çıkın gelin![]()
Kahve içmen saat kaça tekabül ediyorBen kahve içmeden bişey yapamıyorum marş basmıyor![]()
Ev işi maalesef öyle,hiç yapmamışsın gibi nankörBu gün eşimle dip köşe girdik yine iyi oldu ipin ucu kaçmadan. 1 gün ellemesen kaos çıkıyor evde![]()
Bugün bulaşık makinesine vesile oldun kaç gündür aklımdaydı mis gibi oldu sağolasın mutfağıda toplamaya başladım namaz arası verdim şimdi gidip çayı koyacam çay olana kadar toplarım inşallahÇaylarrrrrrrrrr. Toplanndı mı mutfaklarEki Görüntüle 2845784
kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
K klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
@McGrath
Çaylarrrrrrrrrr. Toplanndı mı mutfaklarEki Görüntüle 2845784
kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
K klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
@McGrath
Herkes toplamak icin bir seyi bekliyo o zaman ben de bekliyimÇaylarrrrrrrrrr. Toplanndı mı mutfaklarEki Görüntüle 2845784
kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
K klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
@McGrath
Valla ilk defa yaptım ama bence gereksiz sütlü baklava sütlü nuriye gibi normali daha iyi benceAfiyet olsunbir soğuk baklavadır gidiyor,normalini de pek yemem ben
Benim küçük çok sever
Afiyet olsunçayi aldım ama toplamak için oğlanın uyumasını bekliyorum:)
Sen beni örnek al bak sofradan tabakları toplayarak kalktımHerkes toplamak icin bir seyi bekliyo o zaman ben de bekliyim
Namazdan sonra topluyum hemen![]()
Denemiş oldunValla ilk defa yaptım ama bence gereksiz sütlü baklava sütlü nuriye gibi normali daha iyi bence
O kısmı örnek almis sayilirim masayi topladim tek fark tabaklari lavabonun icine ıslattım sonra kuruyunca zor oluyo diyeAfiyet olsun
Sen beni örnek al bak sofradan tabakları toplayarak kalktımmutfağı topladım çayımı aldım geçtim salona
![]()
Bi tanesi soğudu döktüm baştan yaptımKahve içmen saat kaça tekabül ediyor![]()
Maşallah çekirgelerim pırıl pırıl zekaya sahipler,tıpkısı benlerO kısmı örnek almis sayilirim masayi topladim tek fark tabaklari lavabonun icine ıslattım sonra kuruyunca zor oluyo diye
Öngörülülük desen var![]()
Yemenden mi geliyor kahve diye soğuk soğuk patlatayımBi tanesi soğudu döktüm baştan yaptım22:00 gibi biter galiba
![]()
Yataklar ve çocuk odası kaldı. Gözümde büyüyor.En zor yer yerleşmiş![]()
Afiyet olsun
Sen beni örnek al bak sofradan tabakları toplayarak kalktımmutfağı topladım çayımı aldım geçtim salona
![]()
Verirsin zamanla.Ramazandan sonra spora başlamazsam yuvarlanıcam artık![]()
![]()
![]()
![]()
Mutfak topluÇaylarrrrrrrrrr. Toplanndı mı mutfaklarEki Görüntüle 2845784
kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
K klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
@McGrath
Yaparsın aynı anda düşünme,önce birini yaparsın sonra öbürünüYataklar ve çocuk odası kaldı. Gözümde büyüyor.![]()
Mesele başlamakda,başlasam kaçarı yok ama başlamak istemiyorumVerirsin zamanla.