- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
İyi bari sevmemiştin öbür işi.Hayırlı olsun yeni işin belki devam edersinÇıktım part time başka bir yere gidiyorum. Tanıdık bayrama kadar idare edicem. Fotoğrafçı oldum bu aralar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bari sevmemiştin öbür işi.Hayırlı olsun yeni işin belki devam edersinÇıktım part time başka bir yere gidiyorum. Tanıdık bayrama kadar idare edicem. Fotoğrafçı oldum bu aralar![]()
Ben deeBugün enerjim dipte,mutsuz bir ruh halindeyim ama zorluycam kendimi İnşAllah![]()
Bugun aldım ödevi11 mayıs ödevi
Mutfak masa,sandalyelerini silmek
( Ödevler ihtiyacı olanlar içindir,zorunlu değildir)
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
McGrath
Hayır hayır boyumun ölçüsünü aldım. Kpss ye hazırlanıyorum. Özel sektör çok zorİyi bari sevmemiştin öbür işi.Hayırlı olsun yeni işin belki devam edersin![]()
Benim makinam eskiydi canım bozulsun istiyordum bozulduE
instagramda çok yazan var bulaşık makinesi tableti kullanıp makinesi bozulanyeni makinelerde sıkıntı oluyormuş sanırım.
Yok bi kere ben attım erimemişti hepsi BİM’in tabletiydi amaiçinde boncuk boncuk tablet kalmıştı bir daha durulama programında çalıştırmıştım
Kİzlar bugün denedimBen tablet attım çamaşır makinam bozuldu yenisini aldık![]()
Aboo Shaggy halı miÇok yoruldum çookk dahada sanki hiç birşey yapmamış gibiyim
Sabah 2 tane yolluk yıkadım shaggy olanlardan
Salon halısını sildim koltukları sildim
Camlarını sildim
Koltuklarını çekip altlarını sildim kapısını sildim
Örtüsü yıkandı halıyı serdim örtüyü daha seremedim
Balkonun halısınıda yıkadım serdim kuruyor kanepesini çektim altını sildim birazdan perdesini atacağım makineye
Mutfagın perdesini attım yıkandı ütüleyip asacağım camlarını sildim
Balkondan başlayıp heryeri süpürdün sildim iki makine çamaşır yıkandı birini astım kurudu topladım öbürünü asmadım daha oğlana yemek yedirdim uyuttum şimdi bu arada çiçekleirmi temizledim suladım şimdi baklava yapacağım hamurunu sabahtan yoğurdum oğlan kalkana kadar bitiririm şnşallah akşama yemekte düşünmedim sanırım makarnayla geçiştşreceğiz dünde akşamakadar mutfaktan çıkamadım bütün dolapları boşalttım sildinyıkadım yerleştirdim bayram geleydi rahatça oturaydık
Çıkmamış mıydın sen işten.Hadi bakalım bayramdan sonra beklerim
Benim makinede eski değil 3 yıllık falan,niye bozsun ki eriyor sonuçta. Pek mantıklı gelmedi bana![]()
Valla öyle 1-2 kişi değil baya ciddi anlamda çok kişiden okudum. Ya kötü koku oldu ya da bozuldu yazan. Hepsinin de tabletten sonra bozulacağı tuttuysa tesadüfse bilemem. Fatihbank da sirke ve tablet kullanmayın diye post atmıştı.Benim makinam eskiydi canım bozulsun istiyordum bozuldu![]()
Masallah eline saglık ne cok iş yapmışınÇok yoruldum çookk dahada sanki hiç birşey yapmamış gibiyim
Camlarını sildim
Balkonun halısınıda yıkadım serdim kuruyor kanepesini çektim altını sildim birazdan perdesini atacağım makineye
Balkondan başlayıp heryeri süpürdün sildim iki makine çamaşır yıkandı birini astım kurudu topladım öbürünü asmadım daha oğlana yemek yedirdim uyuttum şimdi bu arada çiçekleirmi temizledim suladım şimdi baklava yapacağım hamurunu sabahtan yoğurdum oğlan kalkana kadar bitiririm şnşallah akşama yemekte düşünmedim sanırım makarnayla geçiştşreceğiz dünde akşamakadar mutfaktan çıkamadım bütün dolapları boşalttım sildinyıkadım yerleştirdim bayram geleydi rahatça oturaydık
Çamaşır makinesine mi koydun ben anlamadımBoş makinaya tableti koyup çalıştır demişti arkadaşım makinayı temizliyor bende yaptım makina bozuldu :))
Ooo masallahhhh okurken nefesim kesildi poponu kaşı nazar olmasın tembel sayfası olduk iyiceÇok yoruldum çookk dahada sanki hiç birşey yapmamış gibiyim
Camlarını sildim
Geçen hallettim biliyorsun11 mayıs ödevi
Mutfak masa,sandalyelerini silmek
( Ödevler ihtiyacı olanlar içindir,zorunlu değildir)
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
McGrath
Doğrudur,ikisini de kullanıyorum ben bir şey olmadı ama olmayacağı anlamına gelmiyor tabiValla öyle 1-2 kişi değil baya ciddi anlamda çok kişiden okudum. Ya kötü koku oldu ya da bozuldu yazan. Hepsinin de tabletten sonra bozulacağı tuttuysa tesadüfse bilemem. Fatihbank da sirke ve tablet kullanmayın diye post atmıştı.