Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı bayramlaaarHayırlı sabahlar,hayırlı bayramlar.Bayramınız mübarek olsun
Eki Görüntüle 2848207
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
K klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
@McGrath
Okumuştum onu,evde var gül suyum.İş taşa kaldıGül suyuyla yapınca daha çok faydası oluyormuş ben normal suyla yapmıştım gün suyu da aldım öyle denicem artık
Ne kadar da beni yansıtıyor
Bir cam silmişim parlıyor parlıyor![]()
![]()
Canımı çektiriyonuz,bayramdan sonra görürsünüz sizTülde yıkamam lazım 7 metre çok üşeniyorum![]()
Canımı çektiriyonuz,bayramdan sonra görürsünüz siz![]()
Yok ya pazartesiye kadar yapmam,zaten ben Ramazan önü yıkadım ya kız unuttum
Çok can çektirdi ama yıkarız belkimYok ya pazartesiye kadar yapmam,zaten ben Ramazan önü yıkadım ya kız unuttum![]()
Benim o zaman yoktu gül suyu Ispartalı olarak niye yoktu bilmiyorumOkumuştum onu,evde var gül suyum.İş taşa kaldı![]()
Ben önce burda bir yer var oraya baktırayım,yoksa netten alıcam.Benim o zaman yoktu gül suyu Ispartalı olarak niye yoktu bilmiyorumşimdi de taşım yok
sipariş verdim yarın getirecekler.
O da güzel onu da kullanmıştım yıllar önce.Ben önce burda bir yer var oraya baktırayım,yoksa netten alıcam.
Madecassol bepanthollü bir karışım var ya ona başladım bende
Beyaz sabun denedin mi canım.Kızlar renkli gömleklerin yaka kısmındaki lekeleri nasıl daha kolay çıkarabilirim
Ben çamaşır yıkarken hep beyaz sabunda döküuorum deterjan gözüne. + deterjan koydum + yakalarını fairly bulaşık deterjanı ile ovdum. Ama çıkaramadım.Beyaz sabun denedin mi canım.
Ben direk yakayı çeşmenin altına tutup beyaz sabunla ovalıyorum bütün lekeleri öyle yapıyorum başka bilmiyorum. Bu aspirin vb üzerinde de gömlek yakaları yazar ama denemedim hiçBen çamaşır yıkarken hep beyaz sabunda döküuorum deterjan gözüne. + deterjan koydum + yakalarını fairly bulaşık deterjanı ile ovdum. Ama çıkaramadım.