Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanir de işte onun isi 1 yılda anca kirletiyor![]()
![]()
doğalgaz yanmir mi orda? Nere gidiyo onun isi?
Bana kalsa halı kullanmam hiç.Kocam duvardan duvara döşeyecek elinden gelseBen halıları haftaya topluyorum haziranda da yıkamaya vereceğim geldiğinde kenarda tutacağım ekimde sereceğim. Ev parke sıcak bide gerek yok biz terlikle dolanıyoruz zaten.
Yahahahahahahahaha perde etiketleri mi oooYeni konu etiketleri tamam![]()
Yanir de işte onun isi 1 yılda anca kirletiyoryav yıkamıyorum kardeşim zorla mı
![]()
İnan yazın ayak bağı hiç gerek yok.Bana kalsa halı kullanmam hiç.Kocam duvardan duvara döşeyecek elinden gelse![]()
Bende sevmem halısız evi. Tiksinti geliyor yere basamıyorum. Yıkamaya gidince 1 hafta cinnet geliyorBana kalsa halı kullanmam hiç.Kocam duvardan duvara döşeyecek elinden gelse![]()
Yav başka şey dert et gözünü sevem perdeler memnun vallaTalaşım durum senin perdeni gonuşim![]()
Musluk başı şimdi sende halıları geri ser demeBende sevmem halısız evi. Tiksinti geliyor yere basamıyorum. Yıkamaya gidince 1 hafta cinnet geliyor![]()
Perdeler krem senşn ondan belli etmiyorYav başka şey dert et gözünü sevem perdeler memnun valla![]()
Kız yeminle temizdi anooooo bunlar beni deli edecek haPerdeler krem senşn ondan belli etmiyor![]()
![]()
Yok kız çok çok aç kapıyı Vezirgan başı derimMusluk başı şimdi sende halıları geri ser deme
Huylanmayı anlarımda tiksinti ney musluk başı oldu mu hiç?Bende sevmem halısız evi. Tiksinti geliyor yere basamıyorum. Yıkamaya gidince 1 hafta cinnet geliyor![]()
Kız krem işte ondan temiz görünüyor AaaaaKız yeminle temizdi anooooo bunlar beni deli edecek ha
Asıl halısız daha temiz,halıda hep toz mikropBende sevmem halısız evi. Tiksinti geliyor yere basamıyorum. Yıkamaya gidince 1 hafta cinnet geliyor![]()
BezirganYok kız çok çok aç kapıyı Vezirgan başı derim![]()
![]()
Kız şimdi yere bi şey dökülüyor ya halı olsa ona dnek gelir ayağa yapışmaz. Halı olmayınca ayağa yapışıyor ondanHuylanmayı anlarımda tiksinti ney musluk başı oldu mu hiç?
![]()
Kız şimdi yere bi şey dökülüyor ya halı olsa ona dnek gelir ayağa yapışmaz. Halı olmayınca ayağa yapışıyor ondan![]()
Napıyonuz mangal mı yaptınız içerde ne kapkarası allah içinKız krem işte ondan temiz görünüyor Aaaaa![]()
kışın kapalı duran salonun perdeleri benşm kapkara oluyor 6 ayda
![]()
![]()
Musluk başıYok kız çok çok aç kapıyı Vezirgan başı derim![]()
![]()