- 12 Haziran 2019
- 20.107
- 124.235
- 598
- 37
Sadece ben olsam kırar 2 yumurta yerim ama kocişim de evdeFazla olur sadece patates yemeği salata ya da cacık yap![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece ben olsam kırar 2 yumurta yerim ama kocişim de evdeFazla olur sadece patates yemeği salata ya da cacık yap![]()
Kız tamam işte çorba yapma yerine cacık ya da salata missSadece ben olsam kırar 2 yumurta yerim ama kocişim de evde![]()
Bizde her yemeğin yanına çorba vardırKız tamam işte çorba yapma yerine cacık ya da salata miss
Sen yapmayacaksın diye bizi de ikna etmeye çalışıyorsun yemezlerÇorbaya taktım kafayı kimse yapmasin bugün bak![]()
Senin menüye zaten çorba olmuyor süs bakımSen yapmayacaksın diye bizi de ikna etmeye çalışıyorsun yemezler![]()
OldururuzSenin menüye zaten çorba olmuyor süs bakım![]()
Seni ve perdelerini unutmak mümkün müGünaydın yoldaşlarbeni unutmayın diye bu bir hatırlatma mesajıdır
![]()
Seni ve perdelerini unutmak mümkün mü![]()

Hahaha demi sanki perde ayarında değil gibiydi
O perdeler bence kot programında yıkandı iyi başına bişey gelmedi![]()
Aaa nasıl ya ciddi ciddi gerçek çiçek miGünaydınnnn güzel hatunlar bakın kaktüslerim açtıEki Görüntüle 2849570
NergisŞu yerdeki çiçeklerim kokusu inanılmaz muhteşem dimiii, olsada koklasak![]()
O da olur tabiHayırlı öğlenler![]()
Patlıcan yemeği,kızartıp yapıyorumBugün ne yemek yapacaksınız bacılar ? Benim yemek yapasım yok sanırsam
Günaydın yoldaşlarbeni unutmayın diye bu bir hatırlatma mesajıdır
![]()
Seni unutmak mümkün müüüüNegooo nerdesin negooooo kademeli uzaklaşmaya mı çalışıyorsun bendenyemezlerrr
Neler yaptım bu saate kadar
Saat 7 ye kadar direndim,horozlarım uyutmadı tabiki
Nevresim değiştirdim,makineye attım
Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Yoğurt mayaladım
Kahvaltı sofrasını topladık,bulaşık makinesini açtım,elde yıkanacakları yıkadım kaldırdım
Beyaz eşyaları,dolap kapaklarını sildim
Akşam yemeğinin etini koydum pişti
Wc yi çamaşır suladım
Banyo lavabosunu,muslukları cifledim
Antredeki dolabın üstünü düzenledim,sildim
Bütün evin tozunu ayrıntılı bir şekilde aldım kuruladım (Sehpalar,masalar,kapılar,aynalar, pencere önleri,tv ünitesi vs)
Salonu süpürdüm,sildim
Oturma odasını süpürdüm,sildim
Antreyi süpürdüm,sildim
Mutfağı süpürdüm, sildim
Yatak odasını,çocuk odasını eşim süpürdü sildi
Balkonu sildim,minderlerini kilimleri silkeledim
Nevresimleri astım,yeni çamaşır attım makineye
Kirli sepetini ve deterjan kutularını yıkamıştım balkona koydum kurusun diye
Çamaşır makinesinin arkasını sildim
Dış kapımın önünü sildim
Çamaşır vardı eşim topladı,katladım yerleştirdim
Bakınız üst mesajaenerji![]()
Valla benimde yok yemek yapasım aklıma da bişey gelmiyorBugün ne yemek yapacaksınız bacılar ? Benim yemek yapasım yok sanırsam
Bakınız üst mesaja![]()