Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım nasılsınSelaam![]()
İyi şükür sen nasılsıın ?Selam canım nasılsınhastaneye neden gideceksin?
İyim canım sağol. Güzel sonuçlar alırsın inşAllah tatlım.İyi şükür sen nasılsıın ?hipofiz bezimde kitle var benim normalde yılda bir mr çektirmem lazım pandemiden çektiremedim 2 yıla yanaştı bu ara tek taraflı gözümden ağrı vuruyo acildeki doktorlar hipofiz bezinden şüphelendiler ona bi gitcem gelcem. İçim rahat başka bi şikayetim yok şükür ama kontrol maksatlı
Aslandayız kuzum.kına değil de kızıla bulaştım iki aydır.2 haftada bir boyuyorumSevgili bakımlı gadın kınamı yakayorsun saçlarına?
Bu günler koç günü mü?
Amiin inşallahİyim canım sağol. Güzel sonuçlar alırsın inşAllah tatlım.
Yess bakım günlerindeyiz iki günDoğum günün kutlu olsun canım
Ama başka ne dökücez ki
Çok şükür iyim canım çay içiyorumhayırdır bakım günü mü
![]()
Kendin boyayabiliyor musun benimkini en son 2 ay önce eşim boyamıştı yine boyanması gerekiyor ama kendim yapamadımAslandayız kuzum.kına değil de kızıla bulaştım iki aydır.2 haftada bir boyuyorum.saçımın anası ağladı iki ayda.son yarım tüp vardı onla cila yaptım demin.bi haftaya o da akıcak kesin.çok seviyorum ama bırakcam kızılı bu son,baş edemiyorum
![]()
Hep kendim boyuyorum.saçlarım beyaz olduğu için kuaför masrafı boyumu aşar yoksaKendin boyayabiliyor musun benimkini en son 2 ay önce eşim boyamıştı yine boyanması gerekiyor ama kendim yapamadım
Aslandayız kuzum.kına değil de kızıla bulaştım iki aydır.2 haftada bir boyuyorum.saçımın anası ağladı iki ayda.son yarım tüp vardı onla cila yaptım demin.bi haftaya o da akıcak kesin.çok seviyorum ama bırakcam kızılı bu son,baş edemiyorum
![]()
Amiin inşallah![]()
Ben burda dram yaşiyim bonus hanım gülsün![]()
Canımsıın nabersiiin ?Çöreğim özlemişim seni görmeyi ❤
Aha benimki de aynı valla.dipler kızıl,açıcıyla açtığım yerler bozarmış mat turuncu, altlar bakır öyle papağan gibi rengarenk dolaşıyom ortadaSen görmüştün dimi benimkini
Sevmeden yapılcak iş değil valla. Yarıya kadar diplerim boyasız omuzlarımı geçiyor az geri kalan kızıl hala.
Aha benimki de aynı valla.dipler kızıl,açıcıyla açtığım yerler bozarmış mat turuncu, altlar bakır öyle papağan gibi rengarenk dolaşıyom ortada![]()
Canım benim ortanca 2017 temmuz, kız 2019 Nisan. Seninki ikisinin arasında ben odayı ayıralı çok oldu 1 yaşından beri abileriyle aynı odada ama park yatakta yatıyorşaka gibi cok fenalar yaaa..2018 aralık doğumlu canım senin kiz daha küçüktu dimi
Demek artık tuzlu seviyon.bir zamanlar bana da kekim kurabiyem derdinÇöreğim özlemişim seni görmeyi ❤