• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

sweetgirlcandy sweetgirlcandy @Gonulmeyvesi dolunaybekler dolunaybekler kızlar biraz motive edecek kimse yok mu ya akşamda hic calısılmıyo nasıl uyku bastırdı yarım saat izledim ama yok gitmiyo🥲
Gece aklıma geldi izlerken mi not tutuyorsun ilknur? Video kitabı var ya ben ordan takip ediyorum en son önemli yerleri işaretliyor ya kitaptan bende işaretliyorum sonra onları not alıyorum. Yoksa böyle uzun uzun not tutmak da insanı yoruyor ve sıkıyor. Bide tekrar yaparken de uzun sürüyor hepsini not alınca

🌸 mutfağı detaylı süpürdüm
🌸 masa ve sandalyeleri sildim
🌸 ocak, tezgah arası fayanslar, aspiratör, buzdolabı dışı, bul.mak.dışı, dolapların dışı, bi bez gezdirdim sildim
🌸 tezgah ve lavaboyu kremledim
🌸 iç kapısını sildim
🌸 yer zeminini elle güzelce sildim
🌸 koridoru süpürdüm, yerleri sildim
🌸 ayakkabılığı düzenleyip sildim
🌸 çelik kapıyı sildim
🌸 çam.mak. bitmek üzere onları çıkarıp, namaz kılar sonra kalan işlere devam ederim

Canım bizim aldığımız makinada fakir ve vanish dışında kullanmayın yazıyor. arap sabunı köpürür heralde olmaz o. Köpürmemesi lazımmış. Bende de süper diye bi marka vardı 101 in sanırım onı kullandın. Gayet iyi temizlşyoe ve kokuyır

Evet köpürme sıkıntı onu unutmuşum demeyi Pinhan Pinhan ben makineye koymuyorum kendim silip suyunu çekiyorum

bugün ofiste derin temizlik yaptım camları sildim , yerleri süpürdüm sildim , çay makinesini kendi çay içtiğim bardaklarımı ( onlar karton bardakla içiyo ofiste su olmadığı için ) çay makinesini falan yıkadım ana binada çaycı arkadaşın mutfağına götürüp orda yıkıyorum arada daha önceden ofiste su vardı yeni ofislerde yok çekmek yasakmış çok zor oluyo ama napıyım yapmadanda olmuyo baya yoruldum
burdanda kızıma gidicem yemeği orda yicez bugün sonrada onun fortmantosunu döküp silicem düzelticem inşallah

Back
X