Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla fesleğen bu çocukla beraber bende yeniden büyüyorum sanki. Yav annelik gerçekten çok zormuş. Aman hastalanmasın aman aç kalmasın aman iyi olsun aman neyi var diye diye 3 ay geçti 4 e geliyoruz. Bir günü bir gününü tutmuyor hiç anlamadım. Bir gün ağlar kucakta susar ertesi gün susmaz yürü der. Bir gün sarılır uyur ertesi gün darlandım der 🤣🤣 valla devreler yandı. Her gün kahvaltı ettiğimi unutuyorum yarım yamalak yarı ayakta zeytin ekmek yutuyorum. Tek iyi olsun da amaaan elbet büyüyorlar geçiyor zaman su gibi. Allah can sağlığı versin
İlk 6ay pek bir düzenleri olmuyor zaten 6.aydan sonra biraz alışkanlık edinmeye başlıyorlar. Dediğin gibi can sağlığı olsun tek çok çabuk büyüyorlar

Nego bonus bana küstü 🥺 sen şahitsin dün girdim ilk dakika sana yazdım diğer mesajlara baktım, hatta sana da yazdım bildirimlere baktım birazdan cevap vereceğim dedim sonra pat diye çıktım. O sanıyor ki ben gördüm girdim bakıyorum cevap vermedim. 😑 bebe uyurken yazarım dedim bonboooooon Bonus Bonus 😭😭😭 zaten bildirimde sen nego vardınız niye böyle yapıyon bana

Azcık küsüp gelicem

Yine bir gün çok yorulmuşumdur:ruh:
Çok rüzgar var yürüyüş yapmadım tüh gördünüz mü🤪

🌵Krep yaptım, kahvaltı, beslenme ,sofra toplama.
🌵Yatakları düzelttim.
🌵Çamaşırları katlayarak topladım.
🌵Bulaşık makinesini boşalttım.
🌵Buzdolabını sildim düzenledim.
🌵Saklama kaplarını düzenledim.
🌵Lahana haşladım,iç hazırladım sardım.
🌵Artan iç ve lahanayla kapuska yaptım.
🌵Öğlen yemeği faslı ve sofra toplama.
🌵Yavrumu okuldan aldım.

Küçük süpürge ile evi süpürücem.
Ödev okuma yaptırıcam.

Nego bonus bana küstü 🥺 sen şahitsin dün girdim ilk dakika sana yazdım diğer mesajlara baktım, hatta sana da yazdım bildirimlere baktım birazdan cevap vereceğim dedim sonra pat diye çıktım. O sanıyor ki ben gördüm girdim bakıyorum cevap vermedim. 😑 bebe uyurken yazarım dedim bonboooooon Bonus Bonus 😭😭😭 zaten bildirimde sen nego vardınız niye böyle yapıyon bana

Azcık küsüp gelicem
Dövüşmeden oynan🤣

Back
X