• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gızz kim bunlar😂😂 Sanki üç harfliler gibi😅Sen böyle yazınca aklıma avrupa yakasındaki İffet keçilerim geliyor yine derdi ya o geliyor aklıma.😂😂
Onlar kendini biliyor sürekli takip eden lüzumsuzlar🤣
İffeti severdim 🤣

🌿Nevresim değiştirdim, yatakları düzelttim.
🌿Patates kızarttım, kahvaltı beslenme hazırladım.
🌿Tezgahı, tezgah arasını, dolap yüzlerini, bulaşık makinesini,fırının yüzünü sildim.
🌿Çiçeklerimi suladım.
🌿Dağınıklığı topladım.
🌿Küflü yerlere çamaşır suyu sıktım.
🌿Giysi bölümümü düzenledim.
🌿Dün yıkadığım paspasları yerleştirdim dolaba.

📌Kahvaltım bitsin iş çok daha.

Ya varya allah gerçekten iyilerle karşılaştırsın. Kadının zaten bana anneliği yok olmadı hiç, darlıyor ara diye bende torununu görsün diye arıyorum onda da canımı sıkıyor.

Doğuma yanıma gelmez olaydı geldi gitti. Bugün bebeğimle konuşurken bu ne ya geldiğimden beri hiç büyümemiş diyor. Küçük kalmış diyor.

Anne kilosu iyi hemşire doktor sağlıklı diyor diyorum. Amaaan kaç ay geçti az buz mu diyor. Sen fotoları tepeden çektiğin için büyük duruyor demek ki çocuk diyor.

Ki ben ona hiç foto atmadım. İnsan yerine koyup kardeşime atıyordum oda arkadan böyle konuşuyor demek ki. Annem de onun lafları bana kusuyor. Ya hadi beni geçtim gerizekalı embesiller el kadar bebeğime kulp takacak şey bulmayın bari.

Yok erken diş çıkarsa iyi olmaz. Yok işte boyu kısa yok bilmem ne. Çocuk kilolu değil. Lanet olsun ya. Bunlarla kan bağım olmasaydı da komple hayatımdan silebilseydim keşke.

Aramam artık aradığında da telefon bozuldu der görüntülü konuşmam. Allah’a havale ediyorum gerçekten o görüyor duyuyor biliyor
Merak etme erğenlikte hatları belirlenince aaa bu çok kilolu olcak diye don biçecekler 😒
Ablam ve annem küçük kıza öyle diyince çok kötü derstledim mümkün mertebe bir araya getirmiyorum söz konusu bir çocuğun daha gelişim çağında bu gibi tranvalara sebep vermektense varsın sizde görmeyin demek daha iyi.

Günaydın 🥰
Bulaşık makinasını alayım. Dün deterjan gözünü açmamış, sabah tekrar çalıştırdım. Giderinde veya filtresinde bir sorun var sanırım tabanında su birikiyor.

Back
X