• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim ölçü de pişirme de ısı da sabittir. Kek kalıbında yaparım hep, düz tepside sevmem.
3 yumurta,1 bardak şeker, 1 bardak süt,1 bardak sıvıyağ, 2 bardak un,kabartma tozu, vanilya.
İçine doğaçlama çalışırım 🤣
160 derecede kek kalıbında 40 dakika pişiririm.
Maşallah Sübhânallâh güzel olur keklerim. Okuyan kem gözlü Şevketler nazar etmeyin puh puh😏

Saçma bir soru geliyor:KK49: haşlamadan önce islamak gerekiyor mu:deli:

Saçma bir soru geliyor:KK49: haşlamadan önce islamak gerekiyor mu:deli:
Islarsan zamandan tasarruf. Haşlamayı sadece salata vs de kullanmak için yapıyorum ya da nohutu mesela pilavın üstüne koymak için. Birde buğdayı haşlayıp atıyorum çorba için. Onun dışında fasulye ve nohutu ıslayıp direkt atıyorum dondurucuya. Çünkü ben sadece ıslatarak pişiriyorum fasulye nohut yemeğini.

Islarsan zamandan tasarruf. Haşlamayı sadece salata vs de kullanmak için yapıyorum ya da nohutu mesela pilavın üstüne koymak için. Birde buğdayı haşlayıp atıyorum çorba için. Onun dışında fasulye ve nohutu ıslayıp direkt atıyorum dondurucuya. Çünkü ben sadece ıslatarak pişiriyorum fasulye nohut yemeğini.
Ben hiç buzluğa koymadım şimdiye kadar. Tamam deneyeceğim çok işe yarar🤩🤩

Ben hiç buzluğa koymadım şimdiye kadar. Tamam deneyeceğim çok işe yarar🤩🤩
Ya büyük kolaylık sen birde çalışıyorsun. Çıkarıyorum soğanı kavur koy ocağa mis. İstersen haşlayıp at sen pişirmesi daha pratik olur. Islamanın uzun sürüyor pişmesi çünkü.

Ya büyük kolaylık sen birde çalışıyorsun. Çıkarıyorum soğanı kavur koy ocağa mis. İstersen haşlayıp at sen pişirmesi daha pratik olur. Islamanın uzun sürüyor pişmesi çünkü.
Canım düdüklüde kaç dakika pişiriyorsun nohut ve fasulyeyi?

Dün ben de limonlu kek yaptım Bonus Bonus tevafuka bak hoş başka şeyler de yaptım dondurucu stoğum azalmıştı diye
Nefis yemek tariflerininkiler tutuyor canım özellikle sitenin kurucusu Kızkardeşlerinki - videolu tarifler dur sana atayım ben hep ordan yapıyorum
180 derecede kek pişiriyor sonra olmadı diyor süpürge sus aramızda🤫🤫
:KK70:

Öksürmekten karnım yanlarım ağrıyor :hasta:
Geçmiş olsun canım bugün nasılsın?
Ne güzel oldu bu ❤️

Günaydın kızlar..Sabaha kadar kabus gördüm kızlar.Babamlar hep aklımda.Sabah namazı vakitlerinde babamın arabasını kurşunlamışlar babam evdeyken daha içerisinde değildi. Hergün gece namazı kılar kahvaltısını yapar işe gider.Polis gelmiş bu kasıtlı olarak size yapılmış birşey denmiş zaten.Allah yar ve yardımcımız olsun.Rabbim bizleri korusun.Ne düşmanımız var bunca yıl ne kan davası.Psikopat birkaç komşu var ben onlar diyorum.Ama bakalım er geç ortaya çıkacaktır zaten inş.

Back
X