• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dünden ne var fikir olsun diye soruyorum bize de cnm.
Bizim de dünden kalma belki sana fiki olur yazayım mercimek çorbası, havuçlu şehriyeli pilav, patlıcanlı patatesli kapya biberli bi türlü var.Dünden biraz çok yapmıştım yarına da kalması için.😅 Bende komposto yapmak istiyorum ama evde kayısı yok.

İnşallah olur canm köydeki ev bu şekilde hoşuma gidiyor yalan yok rahat yani. 😅
Toz toprak oluyor yinede tabi 😅 haftalık yapmasam batıyor valla
Zordur evet annemlerinde bahçeli 2.kat ama benim evde 2.kat belki ondan bi tık daha rahat hem bahçeye inebiliyorsun hem ev çok kirlenmiyor yinede çocuklar bahçede oynadığı için çok toz olurdu.Pencerimin önünde bi ceviz ağacı var ondan mıdır bilmem kumru sürekli yuva yapıyor temizlemiştim 3 güne yuvasını kurmuş😅 Ellemedik, büyümek üzere uçup gidince temizletirim eşime benim midem kaldırmaz berbat durumda çok fena yapmış mermerini pasaklı kuş.😅

Zordur evet annemlerinde bahçeli 2.kat ama benim evde 2.kat belki ondan bi tık daha rahat hem bahçeye inebiliyorsun hem ev çok kirlenmiyor yinede çocuklar bahçede oynadığı için çok toz olurdu.Pencerimin önünde bi ceviz ağacı var ondan mıdır bilmem kumru sürekli yuva yapıyor temizlemiştim 3 güne yuvasını kurmuş😅 Ellemedik, büyümek üzere uçup gidince temizletirim eşime benim midem kaldırmaz berbat durumda çok fena yapmış mermerini pasaklı kuş.😅
Benm annemin müstakil değil ama balkonda çiçekleri çok onada kuşlar yuva yapar berbat hale gelir gerçekten 😅 temiz oldukça ev temizlik yapasi geliyor insanin 😅
Yarın balkon kapı önü paspasini yikicam 😅 o aradan misafr nevresimleri var bı dünya bı de bnm uyku setinin nevresimi çok var of if hava açsa sıcak olsa yikicam da of fo söyledikçe is cikiyor 😅

Ben de senin gibi sabah rutini
Kahvalti+bulasik+ev duzen temizleme+katladigim çamaşırları yerine yerleştirdim.
Tv ünitesini sildim.
Komşum geldi kısır çay keyfisi yaptık. O gidince biz de
Çocuklarla az parka indik geldik.
Akşama ne yemek yapsam bilmiyorum.
Sen ne yapican badicim?
Biraz geç oldu ama 😂 kayınannişim geldi lahmacun yedik elinin artığı

Selam kızlar son günlerde başım çok ağrıyordu dün dayanamdım artık doktora gittim tansiyonum çok yükselmiş. Akşam serum taktılar biraz iyi gibiydim sabah yine çıkmış. 15 gün takip edip kardiyolojiye gideceğim bakalım. İnşallah geçici bir şeydir. Ev de baya dağıldı 2 gün elleme her yer dağılıyor.
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur

Komşular çok ısrarlı yürüyüş için sıf o ilk ağrılar için gitmek zor geliyor yanığım biraz iyleşsin yavaş yavaş bir ucundan başlıyalım :işsiz:
Bir kaç gün sürer gecer inşallah kuzum
Biz de oğlumla başlıycaz güya ama hava buz bir ısınsa hayırlısıyla😕

Daha iyiyiz bonusum 🤗 çok şükür günden güne daha iyi oluyoruz. Derdi veren rabbim dayanma gücünü sabrını da verirmiş 💜 en zorunu atlattık.
Daha önceleri tek başına üzerini bile örtemiyordu. Şimdi tuvalete kendi gidiyor. Oturup kalkarken desteğe ihtiyaç duymuyor. Yatarken yardımcı oluyorum. Banyosuna yardım ediyorum. Üzerini değişrken falan eskisi kadar zorlanmıyoruz😍
Maşallah 😍

Somuncu Baba’nın türbesine iki defa gitmek nasip oldu biri balayında iken biri de İzmir’e giderken orda konakladık ben de oranın maneviyatını seviyorum
Bende iki defa gittim en son babamla gittiğimiz yer. Kitaplarını da okudum hayatını anlatan.

Back
X