Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortalama 3 saat burası twitter instagram vs toplam yani.Kızlar bir günde telefonla geçirdiğiniz vakit ne kadar? Ben son zamanlarda sanırım biraz artırmışım. Android telefonlarda ayarlar kısmında dijital sağlık ve ebeveyn kontrolü bölümü var. Oraya girince bir günde telefonla ne kadar saat uğraşmışız gösteriyor. Bir de hangi uygulamada ne kadar vakit harcadığımızı da detaylıca gösteriyor. Ben bakınca şaşırdım bayağı, çok uzun vakitler harcamışım![]()
Eşim durup bu işte bir terstlik var deyip durdu
Neymiş evilenince bu işleri kadınlar yapar mış mışda
Neymiş rahat olmak için evlenilmiş
Valla annan beni istemeye gelince şöyle soyluyuz böy boyluz dedi ben zannettim evimden hizmetcim kapımdan şöfürüm eksik olmayacak
Diye düşündüm üstüne üstlük o soyluluğun boyluğun içinde koca eve beni resmen hizmmetci ettidedim
Hayaller hayatlar![]()
Ben şimdi akşam yemeği hazırlıyorum.
Eşim durup bu işte bir terstlik var deyip durdu
Neymiş evilenince bu işleri kadınlar yapar mış mışda
Neymiş rahat olmak için evlenilmiş
Valla annan beni istemeye gelince şöyle soyluyuz böy boyluz dedi ben zannettim evimden hizmetcim kapımdan şöfürüm eksik olmayacak
Diye düşündüm üstüne üstlük o soyluluğun boyluğun içinde koca eve beni resmen hizmmetci ettidedim
Hayaller hayatlar![]()
Geçmiş olsun klbkBen şimdi akşam yemeği hazırlıyorum.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Başka bişey yapmadım. Çünkü kahvaltıdan sonra yine uyumuşum. Hasta olunca gözümü açamıyorum.
Az sonra çocukları yıkayacağım ütüm var. Öyle işte.
Sen neler yaptın
Geçmiş olsunBen şimdi akşam yemeği hazırlıyorum.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Başka bişey yapmadım. Çünkü kahvaltıdan sonra yine uyumuşum. Hasta olunca gözümü açamıyorum.
Az sonra çocukları yıkayacağım ütüm var. Öyle işte.
Sen neler yaptın
Tavuk bacağı mıEltimler de geliyor şimdi pilav tavuk bacağı ve hazır çorba Var ondan yapcamiş butmiyordu
Eltim kuru fasulye ve lahana yiyemiyor. Mecbur yapcaz![]()
SağolasınGeçmiş olsun klbk
SağolasınGeçmiş olsun