Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar merhaba, bu sayfa ne güzelmiş biraz okudum da. Beni de alın aranıza❤️

Bu ara tembelliğim üzerimde; burayı okuyunca hemen iş yapma isteği doğdu içimde şükürler olsun :)

Evden çalıştığım bir gündü bugün, mesaim biter bitmez kalktım bilgisayar başından ve;

- 40 dk yürüyüş yaptım
- eve gelip bulaşık makinesini yerleştirdim
- elimde yıkamam gereken bir kaç parçayı yıkayıp kaldırdım
- yarın kahvaltıda yiyeceğim şeyleri işyerime götürmek için hazırladım
- 4-5 gündür ütü masası üzerinde bekleyen ütüleri yaptım
- yakın zamanda taşınacağız kazaklarımı bir kutuya koyup kaldırdım
- duş aldım
- yan flüt kursuna gidiyorum yakında konsere çıkacağız yarınki kursum İçin çalacağım parçaya çok çok aaaz çalıştım
- arkadaşımın rica ettiği bir konuda iki dk araştırma yapıp kendisine cevap verdim
- şimdi de kahve içiyorum 🤤

Yahu ne çok şey yapmışım, demek ki planlı olunca her şey daha güzel ve yolunda ilerliyor.
Çalıştığım İçin sürekli burada olamasam da evden çalıştığım günler ve haftasonu için buradayııım📍
Hoşgeldin 🌸

Kızlar merhaba, bu sayfa ne güzelmiş biraz okudum da. Beni de alın aranıza❤️

Bu ara tembelliğim üzerimde; burayı okuyunca hemen iş yapma isteği doğdu içimde şükürler olsun :)

Evden çalıştığım bir gündü bugün, mesaim biter bitmez kalktım bilgisayar başından ve;

- 40 dk yürüyüş yaptım
- eve gelip bulaşık makinesini yerleştirdim
- elimde yıkamam gereken bir kaç parçayı yıkayıp kaldırdım
- yarın kahvaltıda yiyeceğim şeyleri işyerime götürmek için hazırladım
- 4-5 gündür ütü masası üzerinde bekleyen ütüleri yaptım
- yakın zamanda taşınacağız kazaklarımı bir kutuya koyup kaldırdım
- duş aldım
- yan flüt kursuna gidiyorum yakında konsere çıkacağız yarınki kursum İçin çalacağım parçaya çok çok aaaz çalıştım
- arkadaşımın rica ettiği bir konuda iki dk araştırma yapıp kendisine cevap verdim
- şimdi de kahve içiyorum 🤤

Yahu ne çok şey yapmışım, demek ki planlı olunca her şey daha güzel ve yolunda ilerliyor.
Çalıştığım İçin sürekli burada olamasam da evden çalıştığım günler ve haftasonu için buradayııım📍
Hoşgeldinnn canımm ❤️

Sabah ilk ışklarıyla ütü yaptım😂
🧺kuruyan çamaşıları ütüledim
🧺makineye çamaşır attım
🧺kahvaltı hazırladım
🧺bulaşık makinesını boşaltım
🧺kahvaltı yaptıktan sonra masayı topladım
🧺yatakları topladım ütülediklerimi yerleştirdim
🧺2 banyoyuda lavabosunu ve klozeti çamaşır suyula ovdum
🧺tüm evin tozunu aldım
🧺küçük balkonu yıkadım
🧺robot süpürdü
🧺ben mutfağı ve büyük balkondaki halıyı süpürüp kaldırdım
🧺mutfağı toplayıp bulaşık makinesini tekrar çalıştırdım buzdolabını boşaltım
🧺buz dolabının çıkabilen tüm parçalarını balkonda yıkayıp süzmesi için masaya koydum
🧺buzdolabını ve buzluk kısmını 3 tur sildim 😬
🧺dışını arkasını üstünü yanlarını motor kısmın sildim
🧺buzdolabını. Yerleştirdiğimiz yerin yanlarını arka duvarını sildim
🧺Yerini sildim buzdolabını iç kısmındakileri silip içine yerleştirdim boşaltılacakları küçük saklama kabına aldım kahvaltılığımı değiştirdim
🧺kv kiraz yaprağı sarmaya çağırdı bir koşu ona gidip geldikten sonra
🧺bulaşık makinesini boşaltıp çıkan tüm bulaşıkları makineye yerleştirdim büyük bulaşıkları elde yıkadım
🧺akşama yemeğim vardı yanına yoğurtlu makarna yaptım
🧺akşam yemeğinden sonra bulaşıkları toplayıp makineyi çalıştırdım
🧺mutfağın elimle yerini sildim
🧺büyük balkonu eşim yıkadı
🧺3 makine çamaşır yıkandı 1 makine banyo paspasları yıkandı serildi
🧺yatmadan önce tüm temizlik bezlerini makineye attım
Bonus Bonus @JES
hey maşallah liste kaybolan wikiliks belgeleri gibi😁😅😅 Ellerine sağlık hamarat temiz hatun.❤

İyi geceler kızlar çocukları anneme bırakıp bi alışveriş yaptık.Eşim işi dolayısıyla evde olmayacak umarım bu zamanı zor geçirmem biraz korkuyorum çünkü bebiş hiç durmuyor sağolsun.Annemlere annem hasta yük olmak istemiyorum ama gündüz gider geliriz.🙄 Misafir geliyor genelde biz orada olunca.Nice insanlar var gurbet yolu bekleyen bu kadar abartma diyorum ama kız benim gözümü korkutuyor.Eşim akşam biraz tutuyor sallıyor falan.Bakalım nasıl geçecek..☺

Nazar mı çıkıyo şu an noluyo beee

Eklentiler

• 16521331579596928663327637726682.webp
    16521331579596928663327637726682.webp
    22 KB · Görüntüleme: 30
İyi geceler kızlar çocukları anneme bırakıp bi alışveriş yaptık.Eşim işi dolayısıyla evde olmayacak umarım bu zamanı zor geçirmem biraz korkuyorum çünkü bebiş hiç durmuyor sağolsun.Annemlere annem hasta yük olmak istemiyorum ama gündüz gider geliriz.🙄 Misafir geliyor genelde biz orada olunca.Nice insanlar var gurbet yolu bekleyen bu kadar abartma diyorum ama kız benim gözümü korkutuyor.Eşim akşam biraz tutuyor sallıyor falan.Bakalım nasıl geçecek..☺
Hiç korkma canım zorlansanda karışan eden yetersiz hissettiren yok her şeyin üstesinden gelirsin evelallah

Merhaba. Bugün;
🔸Yatağı topladım,
🔸Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım. Sonrasında mutfağı toplayıp elde yıkanacakları yıkadım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
🔸İki makina çamaşır yıkandı,
🔸Nevresimi değiştirdim,
🔸Mail kutumu, gereksiz mesajları, uygulamaları ve dosyaları temizledim,
🔸Toz aldım,
🔸Yerleri sildim,
🔸Poşetlerin bulunduğu poşeti düzenledim. Bez torbaları, karton çantaları ayırdım,
🔸Dün kızımın ayırdığım kıyafetlerini vakumlu hurca koydum, kaldırdım,
🔸Mopun girdiği kadarıyla yatağın altını sildim. İnternette yüksek baza ayakları gördüm. En azından süpürge girecek kadar yükselse yeter. Böyle ayak kullanan var mı? Dengesizlik vs yapar mı ki değiştirsem?
🔸Misafir terliklerini kutuya koyup portmantoya öyle koydum. Bayağı dağınık duruyorlarmış açıktayken,
🔸Yatak odası ve mutfak halılarını yıkamaya verdim,
🔸Bulaşık makinasını boşalttım,
🔸Dünden biraz yemek vardı. Dışardan söyledim yanına takviye. Çıkan birkaç parça tabağı makinaya koydum,
🔸Ocağın kirlenen yerlerini sildim hemen,
🔸Üst kat komşumuzun kızımdan iki ay büyük bebeği var. Hem biz tanışalım hem de bebekler akran görsün diye gelmiş. Kapıya gelince buyur ettim ama pandeminin başından beri kimlerle görüştüğünü bilmediğim kişileri misafir etmemiştim. Evi güzelce havalandırdım ama çok huzursuzum şu an. Psikolojik sanırım birden halsizlik, üşüme bastırdı.

Son birkaç gündür diğer günlere göre daha aktiftim ama bünye alışkın olmayınca olmuyor. Kızım uyanıkken tüm bunları yapmak çok zorluyor. Yarın yatıştayım. 🤣

Eva Eva gönlüne göre bir ev bulmana sevindim. Toplanma, taşınma telaşı ile geçti anırım günün. Yeni evinizde huzurla oturun inşallah. 🥰

Back
X