• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

bezelye ve etli bulgur pilavı yaptım fikir olsun.
yarın yayla çorbası ve zeytinyağlı taze fasulye yapcam.
sonraki güne de türlü yapmayı düşünüyorum yanina pilav çorba olur🥴
Ohh hep sebze en sevdiğim 😍😍
Yarın bende bezelye yapayım 😁
Dondurucuda fasulyem bitti,pazardan aldırmam henüz mevsimi değil.

Nur aynen boyle devam helal sana ❤️
Simaririm yapma öyle
Screenshot_20220511-175253_Google.webp

Ohh hep sebze en sevdiğim 😍😍
Yarın bende bezelye yapayım 😁
Dondurucuda fasulyem bitti,pazardan aldırmam henüz mevsimi değil.

evdeyim ya negom hemen sarıldım sebzelere:D:D aralara et köfte serpistiririz artık:D

valla biz pazardan aldık bi iki saat önce 😅 cali fasulye vardı zaten her yerde. fiyatlar inmiş nasıl sevindim anlatamam 🤩

evdeyim ya negom hemen sarıldım sebzelere:KK70::KK70: aralara et köfte serpistiririz artık:KK70:

valla biz pazardan aldık bi iki saat önce 😅 cali fasulye vardı zaten her yerde. fiyatlar inmiş nasıl sevindim anlatamam 🤩
Yaaa oh ne güzel haber 😍

Anka senin badin yok mu
Yok ben iflah olmam diye kimselere kıyamadım :D
Tam olarak bu sözü yaşıyorum "Ayakta duracak halim yokken hayatta duracak nedenlerim var benim" amma neylersin acıktıııık diye sürekli beni didikliyorlar🤣 bir öğün yemek fikri bulunca bayram ediyorum 😅
Kader utansın 🥴
Noldu sana böyle 🙁
Bilmiyorum valla nazar oldum galiba çok marefetliydim normalde bilirsin :D

Badiiiiimmmmmmmmmmmmmm nerdesin badimmmmmmmm kalk hava çok güzel, camı aç havalandır evi. Kalklkkkk badiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm kalk ulan K klbk33
Bacım ben çalılıyom. Altıda kalktım. İşe gittim. Çok çalıştım. Dönüşte 2vasıta yaptım. Bide topuklu ayakkabı ile geldim. Yemek pişiriyorum. Çok yorgunum🥴
Sen naptın anlat bakim

Back
X