• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Opu yarın mı canım? Kontrollerde yumurta sayısı söylediler mi? Sağlıklı yumoşların olsun inşallah
Yok canisi yarın baslicam ignelere bugün USG. Baktilar ilaçları anlattilar sadece çok sinir bozucu geçti ama smdi iyiyim
Anesteziye gittim tahlil yaptırdım pazartesi tekrar gidicem

Hadi hayırlısı olsun canım. Ilaç ne verdiler
Sağol balım 😘 Allah razı olsun bide cetrotide mi ne o da var o pazartesi günü goturcem o zaman başlancak

Eklentiler

• IMG20220524095423.webp
    IMG20220524095423.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 40
direk şu mizaçta olur diyemeyiz canım ama eklem ağrıları, romatizma, kulunç, tutulma vb ağrılar vücutta nem artmasından dolayı oluyor. İslelet ağrıları, kronik vücut ağrıları, bacaklarda ağrılar vücutta kurumadan dolayı oluyor. Doğalmarkam.com dan borlu dvitamini aldım ben. Büyük ölçüde ağrılarım geçti. İnanılmaz bel ve sırt ağrım vardı. İnşallah kutu bitince daha iyi olur diye umuyorum. Benim ağrılarım kurumadan dolayı oluyor. Az su içiyorum çok fazla çay kahve tüketiyorum. Sebebini bile bile vazgeçemiyorum:olamaz:
Çok sıkıntım var ya son 1-2 haftada aşırı arttı. Kuruma dediğin susuzluk nem dediğin su fazlalığı mı?

Hadi inşallah bir çözüm olur. Miyom çok kanama yapar da kist de mi yapıyormuş bende hep oluyor kist🥴
Yapıyor negom bende de olur kist ara ara genelde kanamayı artırıyor. Gittiğim bi doktor kanamayanı kanatmak kolay durdurmak daha zor demişti

Back
X