• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

images-3.webp

Merhaba kızlar, oğlan ateşlendi yine geceden uğraşıyoruz eşimde hastalandı kötü geçti bizim için. Oğlumla eşim uyudu ben bebekle uyudum gece eşim emekleyerek yanıma gelmiş ayaklarım çok ağrıyor diyordu basamıyor şiş gibi diyor, üzüldüm öyle görünce.Oğlanda uyuyamıyor ateşten şu ateşten bunaldım çocuk dr.una bi götürecez inş. sonuçlar iyi olur.😐😐
Negonun alıntısında gördüm çok geçmiş olsun daha iyilerdir inş

Çok geçmiş olsun,bu sene kutu kutu antibiyotik içti benim çocuklar. Hala daha hastalar,iyice bagisiklikları düştü çocuklarımızın 😔
İnşallah bir şey yoktur haberdar edin bizi de

Sizinde mi 4 çocuğunuz var🤗

Allah kolaylık versin,çalışan bir anne olduğumu hiç hayal edemiyorum zor olurdu baya 😊
Sağol çok teşekkür ederiz.Size de çok geçmiş olsun Allah ım şifa versin💜🙏 şu bağışıklığı nasıl kuvvetlendiririz onu düşünüyorum araştırmaları yapmak istiyorum.
Bi duş aldırdım oğlana bi tık iyi oldu sonra aile hekimliğine götürdüm akdeniz ateşi olabilir mi diye danışmak istedim nereye götürmeliyim falan sordum.Antibiyotikte yazdırdık dün grev vardı bugün dr.umuz oradaydı.
Toparlanırsa bizim oğlan çocuk dr.una götürürüz iyi olmazsa akşam acile bi serum taktırıcaz.😐

Back
X