Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün neler yaptım
🌳Dün yıkayamadığım havluları ve paspasları yıkadım astım
🌳Evi topladım süpürdüm
🌳Avm ye gidip geldik eşimle
🌳2 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
🌳Nevresimleri değiştirdim
🌳Oğlanın dolabın 1 gözü dağıldı yine onu toparladım
🌳Akşam yemeğinden sonra makineyi çalıştırdım
🌳Ocağı lavaboyu tezgahı yağçözledim

Daha iyi olmasına sevindim.
Benim çocuklar da iyi şükür.
Dün okudum yazamadım sanırım bir şeyler olmuş sizin evin oralarda .
Keşke Kenan Evren taraflarına gelebilseniz canım. Kiracı mıydınız?
Maşallah Allah ım daha iyi etsin yavruları. Sizin o tarafları biliyorum canım muhit olarak çok iyi.😊
Biz ev sahibiyiz hergün bir olay var genelde buralarda ama eş dost akraba çok zamanında gelip yerleşmişler hep tarlaydı sonradan böyle oldu çarpık kentleşme var.😐

Lohusa anne karmaşası 🤣🤣 Nego bize demez kız onun yalancı gördüğünün topikde işi olmaz zaten 🥸
bende onu diyecektim varsa böyle bir düşüncesi o kişi ister kendini ispat eder ister çıkar topikten. Özelden de yazabilir bunu düşündüğü kişiye rencide olmasın diye

bende onu diyecektim varsa böyle bir düşüncesi o kişi ister kendini ispat eder ister çıkar topikten. Özelden de yazabilir bunu düşündüğü kişiye rencide olmasın diye
Kız kimseye demiyor burdan onu diyorum sana. Bazen bende çok başka kişiye sitem ederim çat o an buraya yazarım. Bunun topikdeki kimse ile alakası yok ki. Burdan biriyle bir sorunu olsa bunu ifade eder benim tanıdığım nego. Sen topiksel algılama 😁

İşte öyle bi laf olsun diye evi topladım süpürdüm sildim toz aldım maksat göz doldursun temz görünsün bir de bunun görünmeyen kısımları var tabi.

Kız kimseye demiyor burdan onu diyorum sana. Bazen bende çok başka kişiye sitem ederim çat o an buraya yazarım. Bunun topikdeki kimse ile alakası yok ki. Burdan biriyle bir sorunu olsa bunu ifade eder benim tanıdığım nego. Sen topiksel algılama 😁
Hee şimdi anladım jeton köşelide şey yapma :deli:

Olsun sen lohusasın senin günahın olmaz 😁 insan dalgın oluyor alıngan oluyor yanlış okuyor herşey mübah lohusaya 🤣🤣 sen öylesin diye değil de ben dibini gördüm diye bu örnekler yanlış anlama 😘
Yok kız tam tarif ettiğin gibiyim :olamaz:
Neyse az kaldı umarım geçer

Back
X