Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kızlar
Mete hasta 40 40 bucuk arası gidiyo ateşi bugunde öyle bi sıcak ki hava evin icin ateş gibi hic bi sekilde düsmedi ateşi eşim hastaneye götürdü biraz önce agzında aft cıkmıs bogazı kızarıktı benim gördügüm kadarıyla doktor ne dicek bakalım. İnsallah yarına hemen iyileşir

Ordan geldiler baska hastaneye gittik bogaz enfeksiyonu zaten agzından belliyli bogazıda bembeyaz olmus kapanmıs tamamen. Ateş aynı devam ediyo

Çok geçmiş olsun İlknur benim kızımda olmuştu kapanmıştı bademciklerin arası

Selam kızlar
Mete hasta 40 40 bucuk arası gidiyo ateşi bugunde öyle bi sıcak ki hava evin icin ateş gibi hic bi sekilde düsmedi ateşi eşim hastaneye götürdü biraz önce agzında aft cıkmıs bogazı kızarıktı benim gördügüm kadarıyla doktor ne dicek bakalım. İnsallah yarına hemen iyileşir

Ordan geldiler baska hastaneye gittik bogaz enfeksiyonu zaten agzından belliyli bogazıda bembeyaz olmus kapanmıs tamamen. Ateş aynı devam ediyo

Çok geçmiş olsun İlknur benim kızımda olmuştu kapanmıştı bademciklerin arası

Günaydın ❤️

1000085003.webp

Selam kızlar
Çook geçmiş olsun canım Allah şifa versin 🤲

📌Pazartesi / Salı ödevi hatırlatma

🌟Prizler silinecek
🌟Çelik kapı ve mermeri silinecek
🌟Kirlenen ayakkabılar temizlenecek
🌟Mutfakta baharat bölümü ve ıvır zıvır çekmecesi düzenlenecek

Bonus Bonus

penyez83 penyez83

Efser Efser

Aktif Lora Aktif Lora

sweetgirlcandy sweetgirlcandy

Limonsuzzcay Limonsuzzcay