- 28 Ekim 2022
- 9.498
- 27.512
- 478
- 29
İnşallah..Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah..Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun inşallah
SağolUmutun Annesi Seda başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
TeşekkürlerAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun![]()
Sağolun.Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin![]()
Teşekkür ederim.Umutun Annesi Seda başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
SağolYaa başınız sagolsun seda Allah rahmet eylesin sabirlar versin![]()
Selam kızlar
Mete hasta 40 40 bucuk arası gidiyo ateşi bugunde öyle bi sıcak ki hava evin icin ateş gibi hic bi sekilde düsmedi ateşi eşim hastaneye götürdü biraz önce agzında aft cıkmıs bogazı kızarıktı benim gördügüm kadarıyla doktor ne dicek bakalım. İnsallah yarına hemen iyileşir
Ordan geldiler baska hastaneye gittik bogaz enfeksiyonu zaten agzından belliyli bogazıda bembeyaz olmus kapanmıs tamamen. Ateş aynı devam ediyo
Selam kızlar
Mete hasta 40 40 bucuk arası gidiyo ateşi bugunde öyle bi sıcak ki hava evin icin ateş gibi hic bi sekilde düsmedi ateşi eşim hastaneye götürdü biraz önce agzında aft cıkmıs bogazı kızarıktı benim gördügüm kadarıyla doktor ne dicek bakalım. İnsallah yarına hemen iyileşir
Ordan geldiler baska hastaneye gittik bogaz enfeksiyonu zaten agzından belliyli bogazıda bembeyaz olmus kapanmıs tamamen. Ateş aynı devam ediyo
Çook geçmiş olsun canım Allah şifa versinSelam kızlar
resimdeki ağacımı kesmişler bonusNasıl kıydınız resmine bile içimiz giderken
Mutfak baharat vs toplam 3 çekmece yerleştirdimPazartesi / Salı ödevi hatırlatma
Prizler silinecek
Çelik kapı ve mermeri silinecek
Kirlenen ayakkabılar temizlenecek
Mutfakta baharat bölümü ve ıvır zıvır çekmecesi düzenlenecek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm