Düzenli Evimiz & Hayatımız

evet yaşıma göre iyiyim , aile genetiği olarak baba tarafıma benzemişim babam ,amcam ,halam babannem hep zayıflar miyon tipli babannem rahmetli hep derdi hamileyken bile hiç kilo alamadım doğru dürüst diye çok zayıf ufak tefek biriydi canım benim nurlar içinde yatsın ama çok hareketliydi uykuyu sevmezdi 92 yaşında rahmetli oldu 2021 de ne şeker ne tansiyon bilmedi ömründe
annenin kilosu baya var verebilse biraz iyi olur ama çok zor işte menepozada girdiyse
bende bu sene girdim artık 9 aydır falan olmuyorum çok şükür bi rahatsızlık vermedi şuana kadar
Allah rahmet eylesin maşallah abla. Benimde anne tarafım hep kilolu ben baba tarafıma cekmisim halalarım amcalarım babam hala zayıflar. Babam özellikle makarnayla pilavla ekmek yer almaz. Öyle cok zayıf degil ama faazlasıda yok. Annem menopoza girmedi cok sükür daha istediginde cok güzel kilo veriyo kac kere verdi geri aldı. Yemegi cok istahlı yer bide tok insan yanında acıkır😂

Sabah kahvaltı hazırladım ✅
Oğlum ve eşim kahvaltı yaparken bende yeşilçay içtim✅
Eşimi işe yolculadım ✅
Sofrayı toplayıp 30 dk yürüdüm ✅
Sonra duş ve kahvaltı ✅
Sonra evi topladım ✅
Yastık kılıflarını değiştirdim her gün değiştiriyorum resmen ✅
Pencere önlerini sildim tozunu aldım✅
Toz aldım evde genel ✅
Bütün evi günlük süpürdüm ✅
Lavaboları elden geçirdim ✅
Bi posta yıkamaya çamaşır attım ✅
Mutfağı temizledim✅
Kirlielri makineye koydum ✅
Filtre sürahiyi detaylı temizledim filtresini değiştirdim ✅
Oğlum banyoda biraz küvet keyfi yaptı onu yıkadım çıkardım✅
Kendi saçıma yüzüme biraz bakım yaptım ✅
Abdestimi aldım suyumu aldım ✅
Namaz kılıp manevi saat sonra ders inşallah 🌸🤲🏻

en güzeli klima bence vantilatör hem ses yapar hemde çarpar
benim kızım salonda klimayı açıyo kapılar açık yatak odasında yatıyolar hemde dokunmuyo klima
Ses yapmıyor abla vantilatör bizim 2 odada var. Tavan vantilatörü de iş yerinde kullanıyoruz sesi yok öyle. Klima da ev bizim olmadığı için getirmedik evimizde vardı da duruyor orda

Gece yine ateşlendi malesef agzındaki yaraları gösterip gösterip agladı sabaha kadar 5 bucukta kalktı en son simdi uyuttum insallah toparlar biraz 🥲

Bende yemiyorum ama vermiyorumda abla ya dediğin gibi sıcakta verilir o kadar az yemeye nasıl gitmiyor anlamadım

Gerçekten nefes alınmıyo pinhan ya eşimde köye gidelim demisti isten cıktı geri daha dogrusu topluca işi bıraktılar. Köy yine serin oluyomus ama kvdemgilin bayramda yaptıklarından sonra hicte gitmek istemiyorum

Sana bisey anlatıyım ben erken evlendim 19 yasında 18 yasında nişanlıydım ve gece cok korkardım halada korkarım. Bi gün yine böyle korktum annemgilin yanına gittim babam evlencem demeyi biliyosun git yat odana demisti😂 alısır zamanla odasında yatmaya

Erkekler düsünce konusunda bizden cok cok gerideler maalesef. Her zaman bi taraf daha anlayışlı oluyo buda bizi yoruyo. Benim eşimde cok zor bi insan bende inanılmaz sabırlı anlayışlı yada saf mıyım bilmiyorum. Düsündükce daha zor geliyo. Bazen oldukları gibi kabullenmek gerekiyo
Ahahahah ayyy ilknur gül gül öldüm 😂😂😂 bende bazı şeylerden korkarım hala ya🤭 normal korkma değil ya bizim tam yol üstü gece motor sesiydi arabayı bağırtıyorlar baya ses oluyor. Ben bile sıçradım uyandım dalmışım yanında da😂😂

Kıyamam ya
Cam falan açık mı o kadar ses geliyor yoksa kapalıyken mi
Açıktı balkon kapısı. Kapattım çok sıcak oldu. Vantilatörü de getirmek istemedim nolur nolmaz kalkar oynar diye. Tam yola cepheyiz sağolsunlar da gece hiç durmuyorlar. Bende tavan vantilatörü alalım dedim eşime o zamana kadar yatsın yanımızda dedim

papatyamm papatyamm abla yazın kilo alınır kışında o tüm yaz alınan kilolar verilmeye çalışılır 😂🥺
Ben de 59 kiloda kaldım 55 olsam çok iyi olacak
Hamilelikten önce 57 kiloydum
59 gayet iyi doğumdan sonra iyi vermişsin maşallah kaç kg almıştın
yaş geçtikçe kilo vermek zorlaşıyo ben 10 yıl önce falan spora gitmiştim 2 ay falan 6 kg rahat vermiştim

Ses yapmıyor abla vantilatör bizim 2 odada var. Tavan vantilatörü de iş yerinde kullanıyoruz sesi yok öyle. Klima da ev bizim olmadığı için getirmedik evimizde vardı da duruyor orda
ses yapmıyosa iyi ozaman tavanda yerde kaplamaz tehlikelide olmaz

Ben 50 kiiyiru
Suan kac kilosun sende almaya çalışıyosun heralde o daha zormus bende 3 kilo fazla var onu versem yeter b

boş ver sen daha gençsin zamanla alınıyo
bende kızımı 22 yaşında doğum yapmıştım 50 kg falandım 35 - 40 tan sonra almaya başladım artık vermeside çok zor
spora gidebilsem onada zamanım yok kızımın bebişleri olunca onlarla uğraşırken belki veririm :KK45: daha çok almıyımde
Haklısınız zamanla bünye değişir ilaki sağlık olsun da

Açıktı balkon kapısı. Kapattım çok sıcak oldu. Vantilatörü de getirmek istemedim nolur nolmaz kalkar oynar diye. Tam yola cepheyiz sağolsunlar da gece hiç durmuyorlar. Bende tavan vantilatörü alalım dedim eşime o zamana kadar yatsın yanımızda dedim
Evet tavanda daha iyi olur
59 gayet iyi doğumdan sonra iyi vermişsin maşallah kaç kg almıştın
yaş geçtikçe kilo vermek zorlaşıyo ben 10 yıl önce falan spora gitmiştim 2 ay falan 6 kg rahat vermiştim
20 kilo aldım 77 ydim
Çok ödemim vardı benim elim ayağım yüzüm davul gibiydi
Doğumdan bi hafta sonra 67 ye düştüm
6 ayda 58-59 oldum gidip geliyorum

Bu gün biraz iç dökme günü oldu🙃
Sabah uyandım kahvaltı yaptık
Mutfagi topladım bulaşık Makinesi doldu calstrdm
Tezgah üstünu köpükle foşur foşur yikadim
Ekmek için hamur yaptim mayalandi ekmek yaptım
Oturma odasının tozunu aldım süpürdüm
Nevresim degstrdm çıkardığımi yıkadım Serdim
Biraz dinlendim sıcakta ekmek yapmak tam bir eziyet şimdi evin kalanını yapma niyetindeyim hazır çocuklar uykudayken

Ahahahah ayyy ilknur gül gül öldüm 😂😂😂 bende bazı şeylerden korkarım hala ya🤭 normal korkma değil ya bizim tam yol üstü gece motor sesiydi arabayı bağırtıyorlar baya ses oluyor. Ben bile sıçradım uyandım dalmışım yanında da😂😂
Ben üzülmüstüm sweet ahhaha😂😂 eşimle film izliyoruz mesela korku olan bi filmse ben gece mete uyanırsa yanında yatıyorum bi daha kalkmamak icin tuvaletim geliyosa sabaha kadar bekliyorum gitmiyorum😂 bizimde öyle ya yoldan inanılmaz ses geliyo dedigin gibi motor sesi geçen gecr bizi de uyutmadı
papatyamm papatyamm abla yazın kilo alınır kışında o tüm yaz alınan kilolar verilmeye çalışılır 😂🥺
Ben de 59 kiloda kaldım 55 olsam çok iyi olacak
Hamilelikten önce 57 kiloydum
Boyun kac dolunay bende suan 58im verecegimiz 2 3 kilo surda yani verilmiyo😂
bizim bebeklerin cinsiyetleri bugün netleşti ikiside erkek :anneadayı: :anneadayı:
Allah ın izniyle sağlıklı ve kolay bi zamanda doğarlar inşallah
Hayırlı olsun abla sağlıkla gelsinler 😍

Bu gün biraz iç dökme günü oldu🙃
Sabah uyandım kahvaltı yaptık
Mutfagi topladım bulaşık Makinesi doldu calstrdm
Tezgah üstünu köpükle foşur foşur yikadim
Ekmek için hamur yaptim mayalandi ekmek yaptım
Oturma odasının tozunu aldım süpürdüm
Nevresim degstrdm çıkardığımi yıkadım Serdim
Biraz dinlendim sıcakta ekmek yapmak tam bir eziyet şimdi evin kalanını yapma niyetindeyim hazır çocuklar uykudayken
Çocuklar kaç yaşındaydı senin öglen uykusu mu yapıyolar maşallah ne güzel

Back
X