Elinize sağlık çok güzel görünüyor penyezim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elinize sağlık çok güzel görünüyor penyezim
Oda güzelkuzen günü sedacım
Bu yorumuna katılıyorum.Teşekkür ederim yoğunluktan anca girebildim böyle herkes uyuyunca kendi kendine kalmak güzel
Ve aleyküm selam hayırlı akşamlarSelamlar![]()
Size de iyi akşamlarVe aleyküm selam hayırlı akşamlar
Hadi kaynanalari anlamaya çalışıyorum da şu eltilerin gorumcelerin amacını bir türlü anlayamadımSelam yavru ceylanlar yoğun bir gündü. Erkenden Ankaraya gittik eşimin sınavı vardı. Ahseni hayvanat bahçesine götürdük falan derken şimdi yatırdım onu yolda uyumuştu 1 saat uyku saati kaydı. Bahçeye uğradık dönüşte de canımı sıkan şeyler oldu elti falan vardı başım ağrıdı baya. Neyse şükür geçti şimdi ağrım
Bizimki yeni evlendi toplasan 4 5 kere anca görüştük ama asla sohbet muhabbet yok baştan beri. Kv ile sorunlarım var bunu biliyor bence, ondan öyle davranıyor desem saçmalık. Yani anlam veremediğim şeyler. Bende mesafemi koruyorumHadi kaynanalari anlamaya çalışıyorum da şu eltilerin gorumcelerin amacını bir türlü anlayamadım
Bende de 4 elti 3 görümce var
Tamam bende elti ve görümceyim ama ne bileyim kimsenin birseyine karışmam kiskanmam haset etmem tuhafıma gidiyor
Yahu senin kocan ayrı evin ayrı yurdun ayrı neyin savaşı bu
Kaynana ysa ikimize de yapıyor ne yani
Eşi veya kaynana eltinle fazla samimi olma o hased ve gecimsizdir demişlerdirBizimki yeni evlendi toplasan 4 5 kere anca görüştük ama asla sohbet muhabbet yok baştan beri. Kv ile sorunlarım var bunu biliyor bence, ondan öyle davranıyor desem saçmalık. Yani anlam veremediğim şeyler. Bende mesafemi koruyorumhele ki bugünden sonra yani
Sorun eltinle ilgili değil gibiBizimki yeni evlendi toplasan 4 5 kere anca görüştük ama asla sohbet muhabbet yok baştan beri. Kv ile sorunlarım var bunu biliyor bence, ondan öyle davranıyor desem saçmalık. Yani anlam veremediğim şeyler. Bende mesafemi koruyorumhele ki bugünden sonra yani
Kaynana dememiştir o saklar çünkü. Muhtemelen eşi anlattı ama onlada aramız iyiydi hani beklemezdim. Anlamıyorum insanları gerçekten ne fesat insanlar varEşi veya kaynana eltinle fazla samimi olma o hased ve gecimsizdir demişlerdir
Çünkü seninle iki üç kere konuşsa ailenin gerçek yüzünü görecek
Benim eltiler benden çok büyükler en küçük eltim 52 53 yaşında en küçük görümcem 47 48 bayramda bayrama düğünde cenaze de görüşürüz ona rağmen arkamdan kurşun atar iki eltim
Bilmiyorum ki dert ne ben ikici evliliğimi yaptım onların ki gibi düğün ki beşi bir yerdesiydi şunu bunu görmedim tek bir eşarp bile vermedi kaynanam herşeyi evlendikten sonra taksitle yaptık
Ama giydiğim elbiseye evimdeki çiçeğe esimle olan muhabbet e kadar lafını ederler
Kayninin önceki kız arkadaşları vs gibi meseleleri biliyorsan yada sana yapılmayan şeyler eltine yapıldı ise veya tam tersi ondan bunu yapmış olabilirlerKaynana dememiştir o saklar çünkü. Muhtemelen eşi anlattı ama onlada aramız iyiydi hani beklemezdim. Anlamıyorum insanları gerçekten ne fesat insanlar var
Yok kız arkadaşını vs bilmiyorum. Ama bana yapılmayan şeyler ona yapıldı. Yani beni kısıtlamaya çalıştılar düğünde gelinlik konusunda ama o aşırı açık gibiKayninin önceki kız arkadaşları vs gibi meseleleri biliyorsan yada sana yapılmayan şeyler eltine yapıldı ise veya tam tersi ondan bunu yapmış olabilirler
Uzak durması daha iyi boşver bence hiç takılmaYok kız arkadaşını vs bilmiyorum. Ama bana yapılmayan şeyler ona yapıldı. Yani beni kısıtlamaya çalıştılar düğünde gelinlik konusunda ama o aşırı açık gibi
Aynen böyle birinin uzak durması daha iyi. Ama işte ister istemez canım da sıkıldı. Daha da aynı ortamda bulunmam, bulunmamaya gayret ederimUzak durması daha iyi boşver bence hiç takılma