- 25 Ekim 2013
- 10.313
- 35.105
- 798
İnşallah penyez bilgisayarcıya bıraktık bakalım pazartesiye yapılır herhaldeÖnemli bir durum olmaz inşaAllah abla
Ben 2 günde bir mutlaka yedek alıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah penyez bilgisayarcıya bıraktık bakalım pazartesiye yapılır herhaldeÖnemli bir durum olmaz inşaAllah abla
Ben 2 günde bir mutlaka yedek alıyorum
Hoşgeldiniz Ankara’nın neresindesiniz bende Ankaradayım. 30 yaşındayım 2 oglum var 9 bucuk ve 4 bucuk yaslarında başak burcuyum burclar her yeni gelenle tekrar söyleniyo böyle bisey olustu burdaHosbuldumm
Hosbuldummay o ne kaçırmısım onu, boğa burcuyum, yarışmaya Ankara’dan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlarıma basarılar diliyorum
![]()
Arko kremle este lauder diye bi krem var pahalı baya duymuşsundur içerikleri birbirine cok benzermis arkodan devamDeneyim o zaman hayalcim⚘
@Bonus Ta al dene kucuklerden demiş küçük deneyim baktım olmadı arko nivea ya devam![]()
Hosbuldumm
Hosbuldummay o ne kaçırmısım onu, boğa burcuyum, yarışmaya Ankara’dan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlarıma basarılar diliyorum
![]()
Var ama stresli döemlerde ilaçta fayda etmiyorgeçmiş olsun Allah şifalar versin doktora gittinmi kullandığın ilaç varmı
Olmadı sadece bebek çok zorliuyor geceleri çok sık uyanıyor beşiğine koyunca ağlıyor bizle uyumak istiyor uyku duzeni çok bozuldu 10 da uyuyor önceden 8 de uyurdu uykusuzluk çok halsizlik yaptı bende bide kan değerlerim vitaminlerim çok düşükmüş Ilaç alıyorum ama o düşğklğkte depresyon hali gibi yapıyorÇok geçmiş olsun kaçırmışım burayı Allah şifa versin
Geçmiş olsun feraceli niye streslisin ekstra bisey mi oldu
Benimde yapasım gelmez eşim evdeyken sallana sallana is yaparım ama simdi hafta sonları Ardanın futbolu oldugu icin onlar gitmeden isimi bitiriyorum ki onlar gidince kafamı dinleyim diye
Seda hic sinirlenmiyo musun yane yapcam be dedigin olmuyo mu
![]()
Şu an ayrılık kaygısı yaşadıkları dönemmiş feraceli bizde aynı şeyleri yaşıyoruz. Bu ara saat başı kalkıyor ve yatağına koyduğumda çığlık kıyamet ağlıyor.Olmadı sadece bebek çok zorliuyor geceleri çok sık uyanıyor beşiğine koyunca ağlıyor bizle uyumak istiyor uyku duzeni çok bozuldu 10 da uyuyor önceden 8 de uyurdu uykusuzluk çok halsizlik yaptı bende bide kan değerlerim vitaminlerim çok düşükmüş Ilaç alıyorum ama o düşğklğkte depresyon hali gibi yapıyor
Ay içime su serptin inan ki. geçici demek ay hadi inşallahŞu an ayrılık kaygısı yaşadıkları dönemmiş feraceli bizde aynı şeyleri yaşıyoruz. Bu ara saat başı kalkıyor ve yatağına koyduğumda çığlık kıyamet ağlıyor.
Ama geçici bu süreç inşallah
Biraz daha sabır
Takviyelerini ihmal etme![]()