• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bilgisayarı bıraktık usta başının arabasıyla, ordan eve gidicekti, benide bırakırmısınız dedim bilgisaysar olmadan yapacak işim yoktu iyi oldu 2 de geldim eve turşulukşarımı yıkadım doğradım suyunu hazırladım yatmadan kururım
Fasulyeyide haşladım oda kurulacak
Kara lahana almıştım onu haşladım sarma sarılacak
Kızım geldi torunumla
Eşi ankaraya gitti sınava giricekmiş bu gece bizde kalıcaklar
Şimdi yemek yicez kapuska ve çubuk makarna var, yoğurt, turşu, üzüm
Çayıda demledim
Yoruldum ama baya bi iş yaptım kolayladım
Keşkeklik buğdayı ıslattım, buzluktan yahnisi için et çıkardım

Hosbuldumm

Hosbuldumm 😁 ay o ne kaçırmısım onu, boğa burcuyum, yarışmaya Ankara’dan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlarıma basarılar diliyorum 😁
Hoşgeldiniz Ankara’nın neresindesiniz bende Ankaradayım. 30 yaşındayım 2 oglum var 9 bucuk ve 4 bucuk yaslarında başak burcuyum burclar her yeni gelenle tekrar söyleniyo böyle bisey olustu burda😂

Bugün sabah kahvaltı yaptık 10 da,
Odalar havalandı.
Çöp attım.
Bulaşıklar makineye girdi.
mutfağı süpürdüm.
Sonra öğlene doğru eşimin dedesinin evine gittik.
Kayınvalidem ordaydı .
(Dünden gece orda yattı.)
Eşimin daha önce antalyada olan kuzeni geldi,
Ziyarete
Kahve içtik,
Tatlı yedik.
Sonra 3 te annemgile gittik.
Zaten çağırmışlardı.
akşam yemeğine ablamda ordaydı.
Vaktim orda geçti.
şuan evdeyim.
Dinleniyorum. 🙃

Sabah kahvaltı yaptık.
Odalar havalandı.
Çöp atıldı
Umutu yıkadım.
🛀🚿 😃😀
Sonra karnını doyurdum.
odaları süpürdüm.
Balkon yıkadım
Bulaşık makinesini boşalttım.
Mutfak toplu.
Çamaşır yıkanıyor makinede.
umut oyuncak oynuyor,
Çay içiyorum.

1000103541.webp

Çok geçmiş olsun kaçırmışım burayı Allah şifa versin 💐

Geçmiş olsun feraceli niye streslisin ekstra bisey mi oldu

Benimde yapasım gelmez eşim evdeyken sallana sallana is yaparım ama simdi hafta sonları Ardanın futbolu oldugu icin onlar gitmeden isimi bitiriyorum ki onlar gidince kafamı dinleyim diye😂

Seda hic sinirlenmiyo musun ya 😂 ne yapcam be dedigin olmuyo mu😂
Olmadı sadece bebek çok zorliuyor geceleri çok sık uyanıyor beşiğine koyunca ağlıyor bizle uyumak istiyor uyku duzeni çok bozuldu 10 da uyuyor önceden 8 de uyurdu uykusuzluk çok halsizlik yaptı bende bide kan değerlerim vitaminlerim çok düşükmüş Ilaç alıyorum ama o düşğklğkte depresyon hali gibi yapıyor

Olmadı sadece bebek çok zorliuyor geceleri çok sık uyanıyor beşiğine koyunca ağlıyor bizle uyumak istiyor uyku duzeni çok bozuldu 10 da uyuyor önceden 8 de uyurdu uykusuzluk çok halsizlik yaptı bende bide kan değerlerim vitaminlerim çok düşükmüş Ilaç alıyorum ama o düşğklğkte depresyon hali gibi yapıyor
Şu an ayrılık kaygısı yaşadıkları dönemmiş feraceli bizde aynı şeyleri yaşıyoruz. Bu ara saat başı kalkıyor ve yatağına koyduğumda çığlık kıyamet ağlıyor.
Ama geçici bu süreç inşallah
Biraz daha sabır
Takviyelerini ihmal etme 🌸❤️

Şu an ayrılık kaygısı yaşadıkları dönemmiş feraceli bizde aynı şeyleri yaşıyoruz. Bu ara saat başı kalkıyor ve yatağına koyduğumda çığlık kıyamet ağlıyor.
Ama geçici bu süreç inşallah
Biraz daha sabır
Takviyelerini ihmal etme 🌸❤️
Ay içime su serptin inan ki. geçici demek ay hadi inşallah 🥲
Teşekkür ederim 💕

İyi pazarlar, 🥰
Sabah namazdan sonra yattım 10 gibi kalktım, eşim işe gitti ben çayı demledim
Büyük tencereler falan vardı onları yıkadım, torunumla markete gittik ona süt aldık, fırından simit aldık, geldik kahvaltı yaptık oğlumda evdeydi bugün
Pikeler yıkandı, balkonu yıkadım pikeleri astım, evi topladım, süpürdüm, sildim
Tuvaleti, lavaboyu yıkadım banyoyu sildim
Keşkeğin yahnisini koydum pişiyo
Buğdayınıda tavukla koydum oda pişiyor
Oğlumla kızım e bebeğe gittiler bebeklere ana kucağı alıcaklar , kızkardeşimde oraya gelicek oda bebeklere bişeyler alıcakmış, torunumla çizgi film izliyoruz 🤩

Back
X