• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Psikolojim rahatlık vermiyor dediğin gibi ama işte bende kendimle yaşıyorum her şeyi bir gün otursam biriyle, böyle hüngür hüngür ağlasam içimi döksem belki rahatlayacağım ama yok ben hep güçlü olmak zorundayım, kimse beni böyle görmesin diye diye hep içime ata ata böyle sağlığım da kalmadı.
En savunmasız, sen olduğun an terapi oluyor arya. Bence terapiye başla. Online ya da kliniklerde sicile işlenmiyor kimlik bile istemiyorlar. Ağlayıp içini dökmek kimseye anlatamadığın şeyleri seni tanımayan ve destek olan birine anlatmak gibisi yok. Kuş gibi hafif hissediyor insan tavsiye ederim.
Babana Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Hepimizin hayati zorlukları var maalesef kiminin kaybettikleri kiminin yaşarken kaybettikleri…

Psikolojim rahatlık vermiyor dediğin gibi ama işte bende kendimle yaşıyorum her şeyi bir gün otursam biriyle, böyle hüngür hüngür ağlasam içimi döksem belki rahatlayacağım ama yok ben hep güçlü olmak zorundayım, kimse beni böyle görmesin diye diye hep içime ata ata böyle sağlığım da kalmadı.
Yaşadıkların çok zor anlayabiliyorum, Allah dayanma gücü versin 🤲😔
hepimizin imtihanı farklı Allah imtihanımızı kolay geçmeyi nasip etsin..🤲
Valla benimde neler yaşadığımı bir ben bi de eşim biliyor dışarıdan mutlu ve güçlü görünmek zorundayım ama gel gör ki içimizde ne kıyametler kopuyor.. aslında herkesin kendi içinde sakladığı imtihanı var dışarıdan bakanlar için herşey güllük gülistanlık ama yaşayan bilir.
Ağlamak istersen sana omuz olurum birlikte ağlarız bende doluyum zaten içimizi akıtırız 😔😢😢 herşeyi içimize atmaktan doldum taşacam..

Destek almadım Pinhan.
Eşim babasını daha 7 yaşında kaybetmiş, diğer iki kardeşi ise daha 2 ve 1 yaşındaymış.
Herkes onları örnek verdi, hiç baba görmediler sen neden böylesin diye... Böyle dedikleri de içten içe üzüldüğünü bilip sürekli hasta oluyorum da oyüzden yoksa öyle kimsenin yanında ağlayıp dert yanmisligim yoktur.
Halbuki benim beş yıldır hala konusu geçtiğinde gözlerim dolar, usul usul yaşlar süzülür gözlerimden. Hiçbir zaman gamsız olmayı beceremedim.
Eşim destek almamı istemedi, ileride atanırsan sorun çıkar karşına diye...
Babamı kaybettiğim zaman sınava hazırlanıyordum atanmak için ondan sonra kendimi toparlayamadım hem ruhen hem fiziken...
Canım bi psikologa gidip konuşmak neden senin karşına çıksın, ben ilaçlar al tedavi gör demedim mesela.. Bunun bile faydası olurdu.

O sana söylenenler çok üzücü..
Acı yarıştırmak gibi oluyor, herkesin ne türlü dertleri var. Eşinin ve kardeşlerininki de ayrı hüzün ama sen de gördüğün tanıdığın insanı kaybetmişsin, bir yaşanmışlık, anılar var.
Yanlış teselli cümleleri ama insanlar da kendi çapında birşeyler söylüyor işte.

Allah kalbine ferahlık versin. En yakınlarını kaybetmek çok zordur eminim. Bir tesellisi yok da işte, inancımız var. Allah cennetin en güzel yerlerinde ayrılıksız kavuşmalar nasip etsin herkese 🤲🏼
Ama sen de bu dünyadaki görevini yap.
Yaşa 💖
Mutlu ol, gül, iyi ol💖

Az önce instagramda bir videoya denk geldim..
Aman Allahım ben daha etkileyici birşey görmedim..........
Atıcam şimdi buraya.
Ah dünyada ne akla hayale gelmeyen şeyler var.
Çok etkilendim,parçalandım.......
Allah yarabbim yardım et.

O ferahlığı istiyorum Bonus 🥹 ama o bile elime geçmiyor...
Dışarıdan bakan herkes iyi bir eşim, güzel bir evim arabam olduğu için şükretmem gerektiğini söylüyor. İstediğimi alabiliyorum. Ben de böyle düşününce evet doğru diyorum ama neden içim bu kadar dolu, neden kendimi böyle güçsüz hissediyorum.
Okadar okudum, çok zorluklarla hep kendi emeğimle kendi paramı kazanarak İstanbul'da kendi ailemden 1000 km uzakta okudum, emek verdim sonuç olarak evde çocuk bakıyorum, babamı kaybettim kolum kanadım kırıldı 5 yıldır birşeyler hep eksik gibi... Bu düşüncelerden hiç ama hiç kurtulamıyorum.
Dışarıdan mükemmelim ama içim çürümüş gibi çok kötüyüm.
Üzüntü insanı hasta eder derlerdi hep, son yıllarda bunu çok daha iyi anladım daha 31 yaşındayım ama hep kendimi hasta hissediyorum.
Cocuktan önce hep çalışıyo muydun Arya genelde öyle olan kişiler kendini işe yaramaz gibi hissediyo evde oturunca duyuyorum bunu ben hic calısmadım ama o kadar istiyorum ki çalışmayı kendi paramı kazanmayı. Babanada Allah rahmet eylesin. Eşin ve kardeşleri baba figürü görmemis babasıyla yıllarını geçirmiş biri için bence daha zordur. Baba kız ilişkiniz iyiyse bide. Psikolojik destek icinde ilac kullanmadıgın sürece siciline gecmiyo diye biliyorum hayalin dedigi gibi online destekde alabilirsin. Ağlamak istedigin zamanda agla lütfen kendini kapatma güçlü olmak zorunda değilsin.
Sabah diş doktoruna gittim birçok dişim çürümüş dolgu yapılacak 😔 geçen hafta bi dişim yapıldı, haftaya randevu verdi yine gidecem..
Hangi bi yerimi tedavi edeyim bnde şaşırdım, çok yoruldum artık hastane görmek bile istemiyorum ama mecbur 🥺
Geçmiş olsun baloncuk. Ben dişe o kadar cok gittim ki ama ihmal etme sonrasında diğer dişlerde zarar görüyor.

Babadan konu acılınca
Geçen arkadaşımla konusuyoduk sözde cocukluk arkadaşım
İşe girersem kendime direk araba alcam dedim
Ee zaten babandan sana kalacak ya dedi
Babamdan bana nasıl kalacak ne sacmalıyosun dedim Allah uzun ömürler versin ömrüm boyunca araba kullanmayım annem babam yanımda olsun dedim bende. Yani bi insan nasıl bu kadar dengesiz olabilir nasıl böyle kolay söyleyebilir benim babam yaşlı bile degil daha 53 yasında nasıl aklına gelebilir böyle bişey. Kaç yıl nasıl arkadaşlık ettim diyorum. Sürekli bi kıyaslama yapar laf sokar

Destek almadım Pinhan.
Eşim babasını daha 7 yaşında kaybetmiş, diğer iki kardeşi ise daha 2 ve 1 yaşındaymış.
Herkes onları örnek verdi, hiç baba görmediler sen neden böylesin diye... Böyle dedikleri de içten içe üzüldüğünü bilip sürekli hasta oluyorum da oyüzden yoksa öyle kimsenin yanında ağlayıp dert yanmisligim yoktur.
Halbuki benim beş yıldır hala konusu geçtiğinde gözlerim dolar, usul usul yaşlar süzülür gözlerimden. Hiçbir zaman gamsız olmayı beceremedim.
Eşim destek almamı istemedi, ileride atanırsan sorun çıkar karşına diye...
Babamı kaybettiğim zaman sınava hazırlanıyordum atanmak için ondan sonra kendimi toparlayamadım hem ruhen hem fiziken...
Allah sabırlar versin arya 😔

Babadan konu acılınca
Babamdan bana nasıl kalacak ne sacmalıyosun dedim Allah uzun ömürler versin ömrüm boyunca araba kullanmayım annem babam yanımda olsun dedim bende. Yani bi insan nasıl bu kadar dengesiz olabilir nasıl böyle kolay söyleyebilir benim babam yaşlı bile degil daha 53 yasında nasıl aklına gelebilir böyle bişey. Kaç yıl nasıl arkadaşlık ettim diyorum. Sürekli bi kıyaslama yapar laf sokar
O nasıl bi söz ne kadar dengesizmiş
Allah sağlık sıhhat versin

Babadan konu acılınca
Bu nasıl saçmalık yahu.
Tövbeee... Allahım akıl fikir ver gerçekten 😶😶

Babadan konu acılınca
Ne densizlik
Allah sağlıklı huzurlu ömürler versin

Bu bir yiğidonun koltukta bıraktığı izidir maşallah hocam

Eklentiler

• 1000096119.webp
    1000096119.webp
    114,1 KB · Görüntüleme: 26
Back
X