- 28 Ekim 2022
- 11.752
- 33.994
- 528
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam kızımın buzdolabını temizledikEki Görüntüle 3664437
Ailenizle birlikte güzel keyifli vakkitler geçireceğiz bir hafta sonu olsun
Bugünkü Ödev
️buzdalabı düzenleyelim bozulacak gıdaları bir kontoröl edelim
️buzdolabın sebzelik bölümünü bir gözden geçirip temizleyelim
️çocuklarla bir oyun oynayalım yaş ortalamasına göre saklanbaç, origami,boyama ,isimşehir,santraç varsa kutu oyunları tüm aileyide dahil edelim ❤
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Seda_2727
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
Herkese kolay gelsin![]()
Ben öyle bi şey duymadımSaatler gerimi alındı
Bende öyle bilmiyorum da bi haber çıktı karşıma saatler bu gece geri alınacak diye oyüzden sordumEn son bir karar alınmıştı o günden beri saatler hiç geri alınmadı..
Başka ülkelerde alınıyormuş .
Duyduğuma göre .
Anladım..Bende öyle bilmiyorum da bi haber çıktı karşıma saatler bu gece geri alınacak diye oyüzden sordum
Buzdolabım temizEki Görüntüle 3664437
Ailenizle birlikte güzel keyifli vakkitler geçireceğiz bir hafta sonu olsun
Bugünkü Ödev
️buzdalabı düzenleyelim bozulacak gıdaları bir kontoröl edelim
️buzdolabın sebzelik bölümünü bir gözden geçirip temizleyelim
️çocuklarla bir oyun oynayalım yaş ortalamasına göre saklanbaç, origami,boyama ,isimşehir,santraç varsa kutu oyunları tüm aileyide dahil edelim ❤
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Seda_2727
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
Herkese kolay gelsin![]()
Geçmiş olsun arya nesi vardı Allah şifalar versinSelam kızlarpazartesi gününden beri yoktum buralarda.
Deniz'imi hastaneye yatırdılar, 5 gün kaldık dün akşam taburcu olduk. Şükür evimize döndük.
Şu aralar çok zor geçiyor, ben şu uyku düzeni işini bir türlü beceremedim ve bu uyku sorunu yüzünden eşimle tartışmaktan yoruldum
Geçmiş olsun.Selam kızlarpazartesi gününden beri yoktum buralarda.
Deniz'imi hastaneye yatırdılar, 5 gün kaldık dün akşam taburcu olduk. Şükür evimize döndük.
Şu aralar çok zor geçiyor, ben şu uyku düzeni işini bir türlü beceremedim ve bu uyku sorunu yüzünden eşimle tartışmaktan yoruldum
Geçmiş olsunSelam kızlarpazartesi gününden beri yoktum buralarda.
Kusma, ishal ablacım. Kan değerleri baya oynamıştı şükür toparladkGeçmiş olsun arya nesi vardı Allah şifalar versin