- 23 Mart 2022
- 18.237
- 73.462
- 548
- 42
aktif edelimMutfak toplu tikini aktifleştirelim mi lütfen
Hatta ona akşamdan evi toplama tikini de ekleyelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aktif edelimMutfak toplu tikini aktifleştirelim mi lütfen

Hoş buldum mavi şükür daha iyiyim sen nasılsınHoşgeldin swet yeni baktım buraya
Nasılsın herşey yolunda mı özlettin kendini![]()
Evet evet evetMutfak toplu tikini aktifleştirelim mi lütfen
İyi olmaya çalışıyorum bende sağol canmHoş buldum mavi şükür daha iyiyim sen nasılsınbende özledim sizleri
![]()
Tiramisuyu artırsan olmaz mı? İşini garantiye al tabi fazladan gelen olur çocuk olur dediğin gibi.Yarın için kızımın sınıfındaki çocukların annelerini davet etmiştim kahveyr. Yanına da bir çeşit yapmak istedim boş olmasın diye. Neyse geçen hafta konuşuldu 5 6 kişi gelebeleceğini söyledi. Bende bugün 12 tane cupta tiramisu yaptım. Ama şimdi grupta gelirim diyenler 12 yi buldu. Ee yarın hadi çocuı olsa yada ekstra biri daha gelse ne olacak
Acaba sabah tepsiye bi pasta falan mı yapsam tiramisu kalsa da
Gece gece düşündüm durdum uyuyamadım yav
Tekrar açılıyor mesaj atıyoruz yönetime açmak istiyorum diye öyleİyi olmaya çalışıyorum bende sağol canm
Üyelik iptali yapmıştın nasl kurtardın![]()
Mutfak toplu tikini aktifleştirelim mi lütfen
Yanına garanti herkese yetecek bi şey olması iyi olurYarın için kızımın sınıfındaki çocukların annelerini davet etmiştim kahveyr. Yanına da bir çeşit yapmak istedim boş olmasın diye. Neyse geçen hafta konuşuldu 5 6 kişi gelebeleceğini söyledi. Bende bugün 12 tane cupta tiramisu yaptım. Ama şimdi grupta gelirim diyenler 12 yi buldu. Ee yarın hadi çocuı olsa yada ekstra biri daha gelse ne olacak
br saat önce topluyduaktif edelim
mutfak toplu
ev toplu
Ne olabilirYarın için kızımın sınıfındaki çocukların annelerini davet etmiştim kahveyr. Yanına da bir çeşit yapmak istedim boş olmasın diye. Neyse geçen hafta konuşuldu 5 6 kişi gelebeleceğini söyledi. Bende bugün 12 tane cupta tiramisu yaptım. Ama şimdi grupta gelirim diyenler 12 yi buldu. Ee yarın hadi çocuı olsa yada ekstra biri daha gelse ne olacak
Bu her şeye hazır ve yeşil tikli oluşun...aktif edelim
mutfak toplu
ev toplu
beni bu seferlik geçelim, bi dahakine inşallah