• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Abla brn bi kolojen kullandın bu bacağımın ağrısına cidden çok iyi geldi. Bana da sıvı kaybı bide menisküs yırtığı mı ne bişey demişti. İstersen adını verebilirim
ver canım belkide aynısıdır bana verdiği jenoset bugün alıcam eve giderken

Papatya abla geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Kolajen kullanmamız lazım aslında böyle şeyler gelmeden başa...
Bi ara kullanmıştım bıraktım çok oldu, şimdi yine aklımda ama ne alıyım hangi marka bilmiyorum.
İnfluencerlara da hiç güvenmiyorum, hiçbirini sevmiyorum.
evet doğru diyosun , ama önceden kolojenin ne olduğunu bile bilmiyoduk
son yıllarda çok anlatılmaya başladı insanlar öğrenmeye başladı ben sizin yaşlarınızdayken bilmiyordum bu kadar önemli olduğunu , kemik suyu ve tavuk suyu kullanıyorum aslında ama demekki yeterli gelmemiş
bundan sonra daha çok kullanıcam bütün çorbalarda

HeySero HeySero görümcem bana tatilden hediye getirmişti.
Kolye sedanın s harfi li .
Bana dedi ki bu çeliktir kararmaz.
Cidden kararma yapmıyor mu?

😀
Kaliteli çelikse kararmaz sedacım. Ama bazı tenlerde kararma oluyor. Ben mesela beyaz altını karartıyorum 😁

Eklentiler

• 1000107612.webp
    1000107612.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 31
günaydın, hayırlı sabahlar :KK52:
dün dr dan gelince tavuk pişirdim düdüklüde eşim almıştı köy tavuğu başka türlü pişmiyo
suyundan dometesli şehriye çorbası yaptım ,
köfte patates , biber kızarttım , pazı kavurması vardı
kalan ütülerimi bitirdim , yorulmuşum erkenden koltukta uyudum çay bile içemedim

Son düzenleme:
Doktora gittim, röntgen istedi çekildim
Dizlerimde biraz sıvı kaybı ve kirençlenme varmış, kas gevşetici hap ve jel yazmış
Bide ağrı kesici
Kolojen içmen lazım dedi ama sgk karşılamıyomuş , adını verdi eczaneye sordum 1,500 tl dedi almadım ama alıcam mecburen
Kuyruk yağı kremide sipariş verdim oda gelir yarın
Çok çok geçmiş olsun abla 💐

Selam kızlar hic okumadım geçmişi girmiyorumda girsem bile okumadan geri çıkıyorum genelde bu hafta hic boş günüm yoktu hep bi misafir gelen gidenle doluydu
papatyamm papatyamm Lidlaylim Lidlaylim gözüme sizin mesajlarınız carptı en son geçmiş olsun

@sweetgirlcandy bide seni gördüm geri dönmüşsün hoşgeldin 💐
Teşekkür ederim canım 💕

HeySero HeySero hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin 🥰❤️
Yeni işin de hayırlı olsun bol kazançlar 🌸

Back
X