• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende buraya geliyorum kendimi değersiz hissediyorum, insan uzak yerden geliyor bi karşılık bekliyor demi, her gelişimde aynı ne bi sofra ne bi yemek yani bilmiyorum sıkıcı 😕 onlar bana geldiğinde ben elimden geldiğince çeşit çeşit yemek yaptım pasta börek kek falan yaptım buraya geliyorum ve her gelişimde önüme kahvaltı veriyorlar insan tuhaf oluyor ben böyle görmedim diye mi bana tuhaf geliyor bilmiyorum 😕😕
Benim kaderim...
nereye gittin kim yapmıyo baloncuk

Bende buraya geliyorum kendimi değersiz hissediyorum, insan uzak yerden geliyor bi karşılık bekliyor demi, her gelişimde aynı ne bi sofra ne bi yemek yani bilmiyorum sıkıcı 😕 onlar bana geldiğinde ben elimden geldiğince çeşit çeşit yemek yaptım pasta börek kek falan yaptım buraya geliyorum ve her gelişimde önüme kahvaltı veriyorlar insan tuhaf oluyor ben böyle görmedim diye mi bana tuhaf geliyor bilmiyorum 😕😕
Benim kaderim...
Benim kv de öyle aynı. Doğru düzgün yemek yemedim evinde zaten sayılıdır. Eltimi ailesine mesela tanışmada ooo görsen özeni sanki cumhurbaşkanı geliyor ama biz öyle bir şey gördük mü yok. İnsan verilen değere üzülüyor. Ha sende onlara gördüğün değeri verecen

Benim kv de öyle aynı. Doğru düzgün yemek yemedim evinde zaten sayılıdır. Eltimi ailesine mesela tanışmada ooo görsen özeni sanki cumhurbaşkanı geliyor ama biz öyle bir şey gördük mü yok. İnsan verilen değere üzülüyor. Ha sende onlara gördüğün değeri verecen
Biz zaten izin kullanarak sayılı günler geliyoruz geldiğimizde de böyle oluyor işte 😕

Çok teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için, tek tek yazamadım kusura bakmayın 🌸

Sabah kalktım öyle bir ortalığı topladım, kahvaltı hazırladım. Hastaneye götürdük Deniz'i, şimdi ilaçlarını verdim uyur inşallah bir güzel.

Dünden yemeğim var şükür

Benim kaderim...
Hadi seni geçtim, insan evladına sevdiği yemeklerden yapmaz mı? Çok garip geliyor bana böyle insanlar 😐 eşin ne diyor bu duruma?

Back
X