- 13 Ağustos 2022
- 8.147
- 37.557
- 498
Ulan neptün vereceğin düşe de karmaşaya da
Sen balık mıydın bonus okurken içim sıkıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ulan neptün vereceğin düşe de karmaşaya da
maşa kvde kalırdı dadı olmazAsıl evde deseydi annesi anlardı baloncuğun dediğini iyi taktik![]()
Bunları ben niye okumadım beAnne niye yemek yapmıyorsun demiş ne desin
Annesi de börek falan yapmış sonra![]()
Eşin iş buldı mu sedaEşim geldiğinde bulaşık makinesini boşalttım.
erzakları yerleştirdim.
Yemek yedik.
Çöp attım.
Çay demlendi.
Mutfak toplu.![]()
![]()
Hayır fetali kabul etsek 2liyi yapmayacakyı. 19.500 tl fetal. Bizim sigorta%70 ini karşılıyot ama brn yine de yaptırmak istemedim. İnşallah mecbur kalmamNeden hem ikili hem FetalSorma valla. Bi de ayrıntılı ultrason istiyorlar ama devlette yapılmıyor. En düşüğü 3.500 dan başlıyor. Biz 4000 e yaptırdık burada. Hayır yani madem önemli o zaman devlet hastanesinde yaptıralım. Herkesin durumu yok sonuçta. Hem olsa bile gereksiz pahalı. Benimki 15/20 dakika sürdü mesela.
Şimdi gördüm sory.Bana da çok garip geliyor işte değersiz hissettiriyor..
Eşime ben söyledim her geldiğimizde bize çay kahvaltısı yapıyor böyle olur mu onu da ben geldikten sonra birlikte hazırlıyoruz, eşimde 5 seneden sonra ilk defa annesine dedi yemek hazırlasaydın biraz değer verseydin dedi.
Pahalı değil mi sero ? Bana 12 bin demişlerdi arkadaşım Ankara’da geçen hafta 10 bine yaptırdı fetalHayır fetali kabul etsek 2liyi yapmayacakyı. 19.500 tl fetal. Bizim sigorta%70 ini karşılıyot ama brn yine de yaptırmak istemedim. İnşallah mecbur kalmam
Eşin iş buldı mu seda
Laboratuvar dan fark ediyor sanırım hayal. Yani pahalı da olsa ucuz da olsa bana mnatığı saçma geliyor yani Allah'ım büyük konuşturmasın da. Hani bi kaç bişeyin dışında risk görsen tamam ama bildiğğn rutin haline getirdilerPahalı değil mi sero ? Bana 12 bin demişlerdi arkadaşım Ankara’da geçen hafta 10 bine yaptırdı fetal
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ☺evet.
Yazın şoktan ayrıldı.
Sonra bir lokantaya girmişti evlere ve dükkanlara yemek siparişleri götürüyordu .
Mesai saatleri uzundu . Tüm gün
12 saat.
Bu lokanta 2-3 hafta sürdü.
şimdi opete girdi markette kasada çalışıyor
Benzine bakmıyor
Belki burası daha iyi olur inşallah.
![]()
İnşallah . SağolHakkınızda hayırlısı olsun inşallah ☺
Ankara’da en iyi laboratuvardan birisi. Yani bir sorun çıkarsa aldırmayacak bir insan için çok saçma o yüzden hiç oralı bile olmadımLaboratuvar dan fark ediyor sanırım hayal. Yani pahalı da olsa ucuz da olsa bana mnatığı saçma geliyor yani Allah'ım büyük konuşturmasın da. Hani bi kaç bişeyin dışında risk görsen tamam ama bildiğğn rutin haline getirdiler
Videoda Neptün karmaşası bir şeyler yazıyor müzikte ağırBende balığım.
![]()
İnanmak istemiyorum ama cidden etkiliyor yayarında süper dolunay var boğa buruçunda
yine doruklardayız
Aynen kraliçeAma bunu eve gelince dememiş ha orda kalmaya devam ederken demiş ki kv anlasın kimin sözü geçiyeah
Bilmiyorum ben sordum yapılmıyor dedilerKız devlette yapıyorlar ama sıra bulmak çok zor detaylı ultrason