- 12 Haziran 2019
- 19.992
- 123.453
- 598
- 37
Al işte bi tane de seninkiEşime sordum oda ya işte annem kendisinin kini sonra parçalarını takmayı bilemiyor da ondan diye cevapladı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al işte bi tane de seninkiEşime sordum oda ya işte annem kendisinin kini sonra parçalarını takmayı bilemiyor da ondan diye cevapladı.
Seninkide ilginçmiş sedacım gerçekten. Demekki kendi makinesine kıyamamış.Şaşırdım.
Bu kayınvalideler neden bazen ilginç.
Bir kere benide kayınvalidem eşkili ufak köfte yapalım yuvarlayalım diye çağırdı. Benim şu et kıyma çeken makinem var onda hani köfte de çekiliyor
Makineni yukarıya getir yapalım demişti .
Bende tamam demiştim.
İlk zamanlar daha çocuk yok bende hani kendisinin yokta benimkini ondan istiyor sanıyorum.
Yada varsada bozuk diye tahmin falan ettim. Neyse işte yaptık ettik.
Aradan bir kaç gün sonra salon temizlensin demişti yardım etmiştim.
Birde ne görim karşımda kutuda makine duruyor yani aslında varmış kendisinin.
Eşime sordum oda ya işte annem kendisinin kini sonra parçalarını takmayı bilemiyor da ondan diye cevapladı.
Kız eşim git demiyo bana eşim yapma diyo hatta kvdem söyleyince senin hizmetcin mi ilknur diyo sen niye yanlıs anladın ben mi yanlıs anlattım shahhaYav zaten gerginim sen yazdıkça sinirden kuruluyorumne münasebet ya
eşin gerçekten anlamıyor belli. Biz buna kullanılmak diyoruz ama beyefendiler mecbur gözüyle bakıyor. Hani kızısın mecbur yapacaksın. E ama o sana annelik yapmıyor ki hizmetçi muamelesi yapıyor resmen.
Çok merak ettim, senin ailen eşinden sürekli bişeyler yapmasını istese eşin nasıl karşılardı ?
Seda Antep te olupta makinesi olmayan yoktur makineyi temizlemek istememiştirŞaşırdım.
Bu kayınvalideler neden bazen ilginç.
Bir kere benide kayınvalidem eşkili ufak köfte yapalım yuvarlayalım diye çağırdı. Benim şu et kıyma çeken makinem var onda hani köfte de çekiliyor
Makineni yukarıya getir yapalım demişti .
Bende tamam demiştim.
İlk zamanlar daha çocuk yok bende hani kendisinin yokta benimkini ondan istiyor sanıyorum.
Yada varsada bozuk diye tahmin falan ettim. Neyse işte yaptık ettik.
Aradan bir kaç gün sonra salon temizlensin demişti yardım etmiştim.
Birde ne görim karşımda kutuda makine duruyor yani aslında varmış kendisinin.
Eşime sordum oda ya işte annem kendisinin kini sonra parçalarını takmayı bilemiyor da ondan diye cevapladı.
Kızım hormonlarım coşmuş gerginim diyorum anlamıyor musunSeninkide ilginçmiş sedacım gerçekten. Demekki kendi makinesine kıyamamış.
Kız eşim git demiyo bana eşim yapma diyo hatta kvdem söyleyince senin hizmetcin mi ilknur diyo sen niye yanlıs anladın ben mi yanlıs anlattım shahha
Geçen gittik beraber daha o gün dedi yapamıyosan yapma ne söyleyip duruyosun bize diye. Benim kv beni oyuna getirmeye çalışıyo sözde kahvaltıya cagırıp
Ben erken yaşta evlendim kücüktüm sanıyodum ki iste gitmezsem aramız bozulur bisey olur cok gittim eşim gitme desede gittim salak gibi halbuki bisey demiyo gitmesene. Annesigille aylarca küs kaldı ben barıştırmak icin cabaladım mesela ne salakmısım
Kızdırmayın küçük enişteyi sjskKızım hormonlarım coşmuş gerginim diyorum anlamıyor musunEki Görüntüle 3670139
Çok sağolSeda_27 eşinin yeni işi hayırlı olsun sedacım
Ben önü düğmeli picama giymiştim.Sezeryan yapmış hanımlar hastane için pijama takımı alcagım ama ne alıyım ? Normal pijama takımımı alıyım bi iki beden büyük yoksa lohusa pijama takımımı ?
Seda Antep te olupta makinesi olmayan yoktur makineyi temizlemek istememiştir
Bende öyle alacaktım dikişleri acıtır mı o pijamanın lastik yeri düşündümBen önü düğmeli picama giymiştim.
Alt ve üst takım
Emzirmek için üstü düğmeli olursa rahat edersin. Bide sıcak oluyor hastaneler kalın bir şey alma. Ben hamile pijama takımı almıştım normalin 1 2 beden büyüğü olmazdı bence banaSezeryan yapmış hanımlar hastane için pijama takımı alcagım ama ne alıyım ? Normal pijama takımımı alıyım bi iki beden büyük yoksa lohusa pijama takımımı ?
Lastiği yukardaydı benim aldığımın ama hamile pijamasıydı o. Bide dikişler aşağıda oluyor lastik gelmez oraya ya çok düşük olmadığı süreceBende öyle alacaktım dikişleri acıtır mı o pijamanın lastik yeri düşündüm
Bende öyle alacaktım dikişleri acıtır mı o pijamanın lastik yeri düşündüm
Düğmeli aldım Hayalcim.Bende öyle alacaktım dikişleri acıtır mı o pijamanın lastik yeri düşündüm
Ben zaten çabuk terliyorum sweet o yüzden pamuklu ince alacağım. Sen hamile pijama takımımı aldın yani ? O mu mantıklı normal almak mı işte orda takıldım. Dikişlere zarar gelmiyorsa normal mi alsamEmzirmek için üstü düğmeli olursa rahat edersin. Bide sıcak oluyor hastaneler kalın bir şey alma. Ben hamile pijama takımı almıştım normalin 1 2 beden büyüğü olmazdı bence banasabahlıklı olursa da iyi olur koridorda yürürken alırsın üstüne
Bende düğmeli modellere bakıyorum pinhan. Bide kaç takım alıyım yanıma ? Ablam arkadaşım 1 gece kalmışlardı bi arkadaş ağrısı çok olduğu için 2 gece kaldı. İnşallah her şey yolunda gider iyi olursam tek gece kalırımDüğmeli aldım Hayalcim.
Kalın alma sıcak basıyor zaten.
Alt pijamanın bel kısmı uzun oluyo dikişine sıkıntı etmez.
Normal pijamalar eder mi bilmem ama bak hatırlamadım.