- 11 Nisan 2007
- 88.442
- 520.835
- 1.223
Yok kız niye acıtsın lastikten çok aşşada dikiş.Bende öyle alacaktım dikişleri acıtır mı o pijamanın lastik yeri düşündüm
Ha ben düşük bel giyeceğim dikişime güveniyorum dersen ayrı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız niye acıtsın lastikten çok aşşada dikiş.Bende öyle alacaktım dikişleri acıtır mı o pijamanın lastik yeri düşündüm
AklımaKızım hormonlarım coşmuş gerginim diyorum anlamıyor musunEki Görüntüle 3670139
Lohusa takımı derken hamile pijaması işte bonus. Düşük bel giymem canım normal hayatta bile böğrüm üşüyor giymiyorumYok kız niye acıtsın lastikten çok aşşada dikiş.
Ha ben düşük bel giyeceğim dikişime güveniyorum dersen ayrıHeySero lohusa takımının farkı ne ki? Emzirme yeri olanlarsa eğer önden düğmeli daha kullanışlı onlardan
Önü düğmeli her model olur kısa kollu daha rahat serum için yukarı katlamak gerekiyor uzun kollu daSezeryan yapmış hanımlar hastane için pijama takımı alcagım ama ne alıyım ? Normal pijama takımımı alıyım bi iki beden büyük yoksa lohusa pijama takımımı ?
Zaten espiri yapmıştımLohusa takımı derken hamile pijaması işte bonus. Düşük bel giymem canım normal hayatta bile böğrüm üşüyor giymiyorum
Normal al bi dene. Dikiş çünkü altta kalıyor hani sanmıyorum lastik oraya gelsinBen zaten çabuk terliyorum sweet o yüzden pamuklu ince alacağım. Sen hamile pijama takımımı aldın yani ? O mu mantıklı normal almak mı işte orda takıldım. Dikişlere zarar gelmiyorsa normal mi alsam
Bende düğmeli modellere bakıyorum pinhan. Bide kaç takım alıyım yanıma ? Ablam arkadaşım 1 gece kalmışlardı bi arkadaş ağrısı çok olduğu için 2 gece kaldı. İnşallah her şey yolunda gider iyi olursam tek gece kalırım
Kaç kilo aldın hayal? Aşırı almadiysan normal bedeninin 2 3 beden büyüğü pijama al dene değiştirirsin olmadı. Düşük bel olmaz zaten pijamada düşük bel mi var yoktur yaLohusa takımı derken hamile pijaması işte bonus. Düşük bel giymem canım normal hayatta bile böğrüm üşüyor giymiyorum
Diyeceğim tek şey önü düğmeli olsun. Benim için başka kriter yoktuSezeryan yapmış hanımlar hastane için pijama takımı alcagım ama ne alıyım ? Normal pijama takımımı alıyım bi iki beden büyük yoksa lohusa pijama takımımı ?
Zaten bandaj oluyor ya öyle bi şey hissetmiyorsun ki ağrı. Bide üstüne gelmiyor ki dikiş aşağı kısımda kızBende öyle alacaktım dikişleri acıtır mı o pijamanın lastik yeri düşündüm
Artık sezaryen 2 gece kalıyor diye biliyorum hayalBen zaten çabuk terliyorum sweet o yüzden pamuklu ince alacağım. Sen hamile pijama takımımı aldın yani ? O mu mantıklı normal almak mı işte orda takıldım. Dikişlere zarar gelmiyorsa normal mi alsam
Bende düğmeli modellere bakıyorum pinhan. Bide kaç takım alıyım yanıma ? Ablam arkadaşım 1 gece kalmışlardı bi arkadaş ağrısı çok olduğu için 2 gece kaldı. İnşallah her şey yolunda gider iyi olursam tek gece kalırım
Bilmiyorum ki ben sonra giyerim diye normal aldım lohusa niii almadımYok kız niye acıtsın lastikten çok aşşada dikiş.
Ha ben düşük bel giyeceğim dikişime güveniyorum dersen ayrıHeySero lohusa takımının farkı ne ki? Emzirme yeri olanlarsa eğer önden düğmeli daha kullanışlı onlardan
Bak kısa kollu hiç düşünmemiştim nane daha mantıklıÖnü düğmeli her model olur kısa kollu daha rahat serum için yukarı katlamak gerekiyor uzun kollu da
Takım olması şart değil alt pijama fazladan olsun
5 kilo aldım sweet 26. Haftadayım. Tamam sabahlık ve normal hırka koyuyum yürürken giyerim. Başka önemli al dediğiniz şeyler varsa söyleyinKaç kilo aldın hayal? Aşırı almadiysan normal bedeninin 2 3 beden büyüğü pijama al dene değiştirirsin olmadı. Düşük bel olmaz zaten pijamada düşük bel mi var yoktur ya
Yanında 2 tane falan da alt götür ayriyeten ne olur olmaz. Bide yelek ya da ince hırka tarzı bişey al mutlaka. Ben koridorda yürürken terleyip üşüyordum hemen geçiriyordum sonra.
Zaten espiri yapmıştım
Diyeceğim tek şey önü düğmeli olsun. Benim için başka kriter yoktu
Bilmiyorum ki işte sora sora öğreniyorumZaten bandaj oluyor ya öyle bi şey hissetmiyorsun ki ağrı. Bide üstüne gelmiyor ki dikiş aşağı kısımda kız
Allah Allah 4 ay önce arkadaşım doğum yaptı 1 gece kaldıArtık sezaryen 2 gece kalıyor diye biliyorum hayal
Kız küçük alıpta içine giremezsemBide niye byüük alıyon ki ya. Sonra bu bana okuyo diye kilo da vermek istemez insan sjsjs-Hayal
Ama bak depend al kesün hastanenin verdiği hasta bezleri çok rahatsız edici bence görüntü olarakta