• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tesettürlüyüm ama biri geleceği zaman hırka giyemez miyim ? 🧐

Kız yok burda 1 gece 4 ay önce doğum yaptı arkadaşım ama doktor demiş iyi hissetmiyorsan 1 gece daha kal diye

Haa aynen 1 ya da 2 beden büyük alırım 😀
Yani bilmiyorum bende ziyaretçi olayı çok olmuştu o yüzden onu kollamaktansa uzun giymek daha mantıkkı gibi gelmişti

Yani bilmiyorum bende ziyaretçi olayı çok olmuştu o yüzden onu kollamaktansa uzun giymek daha mantıkkı gibi gelmişti
Bizim ziyaretçi çok olmaz ya olsada erkek pek odaya girmezler diye düşünüyorum ama olursada bi hırka vs atarım artık bilmiyorum ya ne zor ince şeyler of

Bende öyle alacaktım dikişleri acıtır mı o pijamanın lastik yeri düşündüm
Ben de bi öneride bulunmak isterim 🙈 pijama için degil de ayaklarin için bi tane kalın çorap al kısa süreli de olsa ihtiyacin olabilir. Sezaryenden çıkınca aşırı üşümüştüm titremiştim baya bi yarım saate yakın. Hemşireler yorgan örtmüştü çorap da giymiştim. Herkesin aynı olmaz belki ama nolur nolmaz 🫶

Ben de bi öneride bulunmak isterim 🙈 pijama için degil de ayaklarin için bi tane kalın çorap al kısa süreli de olsa ihtiyacin olabilir. Sezaryenden çıkınca aşırı üşümüştüm titremiştim baya bi yarım saate yakın. Hemşireler yorgan örtmüştü çorap da giymiştim. Herkesin aynı olmaz belki ama nolur nolmaz 🫶
Tamam aysen koyayım çok sağol 🥰

Çorap şart zaten biz iki üç tane koyduk

Ben zaten çabuk terliyorum sweet o yüzden pamuklu ince alacağım. Sen hamile pijama takımımı aldın yani ? O mu mantıklı normal almak mı işte orda takıldım. Dikişlere zarar gelmiyorsa normal mi alsam

Bende düğmeli modellere bakıyorum pinhan. Bide kaç takım alıyım yanıma ? Ablam arkadaşım 1 gece kalmışlardı bi arkadaş ağrısı çok olduğu için 2 gece kaldı. İnşallah her şey yolunda gider iyi olursam tek gece kalırım
2 takımın olsa yeter.
İnşallah her şey su gibi yolunda gitsin.
İyi düşünelim iyi olsun.
Güzel hatırlayacağın bir doğum hikayen olsun💐

Back
X