- 2 Ağustos 2013
- 38.771
- 131.416
- 798
İlk kez duydum bakayım bi yeni çıkmış olabilirEvolvia mı ilkkez duydum onu bi bakıyım. Holle diye bi marka var içeriği temizmiş eşim dedi onu duydun mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk kez duydum bakayım bi yeni çıkmış olabilirEvolvia mı ilkkez duydum onu bi bakıyım. Holle diye bi marka var içeriği temizmiş eşim dedi onu duydun mu ?
O kadar zorlu olacağını bilseydim bende yaptırmazdım ya o kadar kötü oldum ki resmen gidiyordum kusmasam bayılacaktımHemen doğum olur mu olmaz bacım gelirse de sezeryana alırlar. Az az başlar zaten sancı. Sende gidersin öyle bir durumda. Zaten son haftalar artık her hafta gidiyorsun kontrole. Ben mesela doğum başlasa da öyle sezeryan olsam kendi isteğiyle gelsin istemiştim
Ben yaptırmadım şeker yüklemesi ama ayılıp bayılanlar görmüştüm![]()
İçeriği en temiz o demişler bende ilkkez duydumİlk kez duydum bakayım bi yeni çıkmış olabilir
Yasaksa ne güzel ya keşke burda da baba dışında yasak olsa erkek
Bizim devlette babada yasaktı seneler önce şimdi nasıl bilmiyorum![]()
Keçi sütlü bizim baby goat gibi. Çok kötü kokuyor biliyor musun keçi gibiİçeriği en temiz o demişler bende ilkkez duydum
Keçi sütlü bizim baby goat gibi. Çok kötü kokuyor biliyor musun keçi gibi3 ay boyunca içti ahsen ama iyy Allah affetsin sıcaklığına bakarken öğürdüm durdum
![]()
Kuru dutla da yapabilirsinBende şey düşündüm hoşaf komposto gibi şey götürüyüm içerim diye ama şansıma bu yaz kayısı olmadı olsaydı köyden organik toplar saklardık. E bebeğe gidince bakayım gümüş kapağa
İnek sütlü olanıda varmış sanırım 2 çeşitmişof geldi kokusu burnuma
![]()
![]()
Dengeli olmak lazım ilk günlerOrganik satılanlara bak. Gün kurusu al onlar ilaçsız olur. Antep pazarı var trendyol hepsiburadada güzel oluyor onlarınkiler de.
Ay kuzenimin kaynanası hastanede durmadan şekerli su içirdi kıza sütü baya gelmişti de o da zararlıdır bence sürekli şeker şeker
Bazı özel hastanelerde getiriyorlarMama ne alalım sweet ? Marka olarak önerin var mı ? Filtre kahve makinesini gider mi ya bilemedimeşim kahveciden alsa termosa doldurup getirse öyle düşündüm bi
![]()
Ütüyü yaptın mı![]()
20 tane tişört
6 tane pantolon ütüledim
Aynen artık kuru dut kuru kayısı karıştırıp yapmayı planlıyorum dolunayKuru dutla da yapabilirsin
Üstteki pek okunmuyor ama o zaman baby goat dediğini mi alalım ? Diğer eeşimin dediği mağazalarda yok online güvenilir mi bilmiyorum ki yaİnek sütlü olanıda varmış sanırım 2 çeşitmişama içeriği baby goata çok benziyor. Bizim tabloyu atayım. Palm yağı olmayan 4 tane falan mama vardı o zaman. Yeni başka çıkanlar varsa bilmiyorum tabi
Eki Görüntüle 3670328
Eki Görüntüle 3670329
Bizm burda yok heralde ya arkadaşıma getiren olmamıştı artık kendi başımızın çaresine bakacağızBazı özel hastanelerde getiriyorlar
Arkadaşıma getirmişlerdi kahve çikolata
Hayal, yüzeysel okudum tam olarak vakıf olamadım ama yazasım geldi dikkatimi çekenleriBizm burda yok heralde ya arkadaşıma getiren olmamıştı artık kendi başımızın çaresine bakacağız
Doğum yakın galiba şimdiden sağlıcakla kucağına almanı dilerimBizm burda yok heralde ya arkadaşıma getiren olmamıştı artık kendi başımızın çaresine bakacağız
1 gece kaldım canımÖzel devlet fark ediyor mu acaba. Bizim burda özelde sezaryen artık 2 gün.
Şu normal olan normal doğumdur muhabbetinden sonra böyle yaptılar