• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Üstteki pek okunmuyor ama o zaman baby goat dediğini mi alalım ? Diğer eeşimin dediği mağazalarda yok online güvenilir mi bilmiyorum ki ya
Alma şimdilik herhangi bir mama ihtiyaç olursa hastaneden veriyorlar ilk kullanımlık
Sonrasında doktor yönlendirir

Üstteki pek okunmuyor ama o zaman baby goat dediğini mi alalım ? Diğer eeşimin dediği mağazalarda yok online güvenilir mi bilmiyorum ki ya
Baby goat da ebebek de vardı bi tek. Bazen olmuyordu ben netten de alıyordum. Ama en son sma ya geçtik ya marketten aldığım bile kötü kokulu çıkıyordu bence bozuktu götürüp vermiştim. Çünkü biliyorsun artık tadını kokusunu. İşte keçi sütlü ya senin bebiş içer mi bilmiyorum. Baby goat a bakın bi ebebek de var mı hala. Sma da olabilir similac da olabilir bunlarda da palm yağı yok

Aslında baya var daha 26 haftalığım ama Kasım indirimlerinden alınacakları alıp tamamlayım diye sizlere sormak istedim☺️ dikişleri nasıl kendin aldın kız tövbe yarabbim içim çekildi🫢🫢
Eksikleri bizde çok öncesinde aldık kolay oldu.
Bir dikiş atılmış sağda solda bir karış plastik mavi ip kasindiriyo huylandim eşime dedim şunları biraz keselim kestik bu seferde uçları battı onuncu gündü dikis alınacak ama günlerden pazar eşime dedim şunları iyice kesiverde ben çekecem artık yeter iki uçtan kesince çektim dümdüz ip geldi 😅😅😅doktor da epey şaşırdı😅

Aslında baya var daha 26 haftalığım ama Kasım indirimlerinden alınacakları alıp tamamlayım diye sizlere sormak istedim☺️ dikişleri nasıl kendin aldın kız tövbe yarabbim içim çekildi🫢🫢
Dikişli mi olacak senin? Benim yapıştırmaydı direkt çıktığım gün banyo yapabilirsin dedi doktorum sadece nemli kalmasın demişti

Back
X