• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tamam sonradan dikişlerin alınmayacak yapıştırma oluyor
İlk iki yapıştırma oldu üçüncü kendi eriyen dikiş ipi dördüncü de gilmorsun ki gibi tek taraftan çekinçe çıkan dikiş oldu
Üçüncü doğumu yaptıran dr bu kadar berbat bir ameliyatı nasıl bir doktor yapabilir demişti dışardan mükemmel görüntü vardı ama iç kısım kötüymüş ve temizlik yapmamış
Acil sezaryen doğum yapmasam ben yine aynı doktora kontrole gidiyordum verilmiş sadakam varmış diyorum

Eşim bugün evde işe gece 11 de gitcekmiş. 😃😀
Sabah kahvaltı yaptık,
Elektrik gitti 1 saat sonra geldi .
Odaları süpürdüm.
Süpürgenin içini boşalttım.
Çöp attım,
Bulaşık makinesini boşalttım .
Çorba yaptım..
Eşim grip olmuş.
çay aldım kendime
Mutfak toplu. ✅🙂🙃

İlk iki yapıştırma oldu üçüncü kendi eriyen dikiş ipi dördüncü de gilmorsun ki gibi tek taraftan çekinçe çıkan dikiş oldu
Üçüncü doğumu yaptıran dr bu kadar berbat bir ameliyatı nasıl bir doktor yapabilir demişti dışardan mükemmel görüntü vardı ama iç kısım kötüymüş ve temizlik yapmamış
Acil sezaryen doğum yapmasam ben yine aynı doktora kontrole gidiyordum verilmiş sadakam varmış diyorum
Doktorunda iyisine denk gelmek lazım işte nane Allah korumuş seni resmen

Aaaaa ne kötü yaaa işini iyi yapan insanlara denk gelelim hep

Doktorunda iyisine denk gelmek lazım işte nane Allah korumuş seni resmen
Çok iyi denilen bir doktor du hatta kk dan birinin de doktoruydu kayseri de özel hastanede doğum yapmıştım ilk ikiyi aynı doktora üçüncüye tüm kontrollerimede gittim doğum için ücret ve gün de ayarladıydık
Ama kızımın aniden gelmesi durumu değiştirdi ilçede acil sezaryen doğum yaptım

Back
X