- 2 Ağustos 2013
- 38.774
- 131.436
- 798
Bence iyi bilmiyorum ben sorun yaşamadım. Bende aynı ip çekilecek falan diye korkuyordumİyi yani demi ? İp görüntüsünden iyidir heraldeip deyince içim çekildi bakamam ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence iyi bilmiyorum ben sorun yaşamadım. Bende aynı ip çekilecek falan diye korkuyordumİyi yani demi ? İp görüntüsünden iyidir heraldeip deyince içim çekildi bakamam ki
Yok ya hissedilmiyor bizim dkişler yada yaraya atılan tek tek alınan dikişlerden değil zaten ilk sezaryen doğumlarda yapılmıyorBence iyi bilmiyorum ben sorun yaşamadım. Bende aynı ip çekilecek falan diye korkuyordum![]()
Of iyi diyorlar bir şey çıkıyor işte. Özel diye gidiyoruz ama devlette hiç ilgilenmiyorlar ki doğru dürüst bakmıyorlar bile mecbur özele kaldıkÇok iyi denilen bir doktor du hatta kk dan birinin de doktoruydu kayseri de özel hastanede doğum yapmıştım ilk ikiyi aynı doktora üçüncüye tüm kontrollerimede gittim doğum için ücret ve gün de ayarladıydık
Ama kızımın aniden gelmesi durumu değiştirdi ilçede acil sezaryen doğum yaptım
Of sweet konuştukça kötü oluyorum ben nasıl doğuracam yaBence iyi bilmiyorum ben sorun yaşamadım. Bende aynı ip çekilecek falan diye korkuyordum![]()
Ablamın almışlardı diye hatırlıyorum zor olmuştuYok ya hissedilmiyor bizim dkişler yada yaraya atılan tek tek alınan dikişlerden değil zaten ilk sezaryen doğumlarda yapılmıyor
Bi girip çıkmışım yineuzun zamamı oldu görmeyeli yoksa atlaya hoplaya okuduğum mesajlardanmı denk gelmedin
Görmeyeli nasılsın tatlım![]()
Hoş geldim gönüülAra mesajları okursam işin içinden çıkamamherkes iyi mi
Yeni bir gelişme varmı
Yeni hamile varmı![]()
İyiyim canım çok şükür hoş buldum sen nasılsın kaç aylık oldu bebeğinHoş geldim gönüülnasılsın ?
Yeni hamile olan olsa ben duyardım.Ara mesajları okursam işin içinden çıkamamherkes iyi mi
Yeni bir gelişme varmı
Yeni hamile varmı![]()
Ayy bak seroyu bilmiyordum maşallah Allah hayırla kucaklarına almayı nasip etsinn
Kız senin 4 beben mi varİlk iki yapıştırma oldu üçüncü kendi eriyen dikiş ipi dördüncü de gilmorsun ki gibi tek taraftan çekinçe çıkan dikiş oldu
Üçüncü doğumu yaptıran dr bu kadar berbat bir ameliyatı nasıl bir doktor yapabilir demişti dışardan mükemmel görüntü vardı ama iç kısım kötüymüş ve temizlik yapmamış
Acil sezaryen doğum yapmasam ben yine aynı doktora kontrole gidiyordum verilmiş sadakam varmış diyorum