• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

karışma ahiretliğeme uşaklı ne yapsın

1000099325.webp

Sağolasın ablaa
Ocak ayına kadar niyetim devir etmek, sonrasına bakıcaz nasipse. Nasıl bir yol izleriz bilmiyorum ama belli günlerde belli işlerin kontrolünü yapmaya gidicem gibi görünüyor.

Birden işi bırakmayı ben de şirketimde istemiyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek
Benimde işi bırakma işim biraz karışık
Aralıkta doğumdan sonra hemen bırakırsam senelik izin ve tazminatımı alamam, 3 ay kalıyo dolmasına
Bende yarı zamanlı çalışabilirim
Daha belli deil bakalım hayırlısı hemde aralık sonu 7000 günü Tamamlamış olurum

Benimde işi bırakma işim biraz karışık
Aralıkta doğumdan sonra hemen bırakırsam senelik izin ve tazminatımı alamam, 3 ay kalıyo dolmasına
Bende yarı zamanlı çalışabilirim
Daha belli deil bakalım hayırlısı hemde aralık sonu 7000 günü Tamamlamış olurum
Haklarının yanmaması için 3 ay daha devam et bence abla.. kızına başka destek olacak olan varsa idare etseniz sen işi bırakana kadar

Haklarının yanmaması için 3 ay daha devam et bence abla.. kızına başka destek olacak olan varsa idare etseniz sen işi bırakana kadar
Zaten devam edersem, izinimi doğumdan sonra kullanıcam 20 gün sonrasındada idare edicez, damat işe 4 gibi gidiyo bende 5 te geliyorum benim için zor olur ama Allah yardımcımız olsun 🤲

ben büyük bir temizlik planlıyorum böyle dolap içlerine gün gün grişip 3 aylara kadar birer birer girşmek niyetindeyim
hani zaman uzun gelebilir ama tedaylı bir temizlik için bana ve evin büyüklüğüne göre ilerliyeceğim
varmı bu niyette olan
Benim hep niyetim var ama işte sadece niyetim var, gerisi yok 😂

Bende şöyle böyle de yok gelişine ne varsa
işin garibi eskiden rahatsız olurdum aynaya bakamazdim bu aralar.kilo ozguveni geldi 😂 bi topik vardı onu bulamadım birbirimizi ittirsek
Ay bende o durumdayım eskiden gram kilo alsam kafayı yerdim şimdi farklı bi kafadayım kilo alınca rahatsız olmuyorum 😅

Back
X