- 13 Ağustos 2022
- 8.208
- 37.943
- 498
Acıkma değilde ağzımın tadı değişik sürekli bi şeyler ağzıma atasım geliyor benim yaKızlar ben sık sık acıkıyorum ya size de oluyor mu? Ama ekmek yemek istiyorum başka şeyler kesmiyor hiç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acıkma değilde ağzımın tadı değişik sürekli bi şeyler ağzıma atasım geliyor benim yaKızlar ben sık sık acıkıyorum ya size de oluyor mu? Ama ekmek yemek istiyorum başka şeyler kesmiyor hiç![]()
SağolÇok geçmiş olsun seda![]()
Yok yav tüketse derim kibarlaşmamKibar kadınsın tabi demek ki bütün enerjimi tüketiyorsun diyememişsin![]()
hepinizden 3 yaş küçüğüm ona göre hesap edinOzaman herkes yaşını yazsın![]()
Bu benAcıkma değilde ağzımın tadı değişik sürekli bi şeyler ağzıma atasım geliyor benim yaama hamur işi olursa bende yiyorum durmuyor boğazım
![]()
ünsülin direçindendir hamilelikte oluyormu diye bir bakKızlar ben sık sık acıkıyorum ya size de oluyor mu? Ama ekmek yemek istiyorum başka şeyler kesmiyor hiç![]()
Eşimde 88 li ordan hatırlıyorumEvetkız ben kendi yaşımı unutuyorum sen nasıl hatırladın maşAllah
Bak Sero da abla yazmış![]()
Geçmiş olsun SedaRahat yatamadı umut dün gece
Röntgen çektiler karnında gaz varmış.lavman yaptı hemşire
Hastanede kaka yapınca rahatladı . Gece saat 1 buçukta evdeydik eşim zaten vardiyadaydı kaynanamgil götürdü. Gece pekte uyuyamadım tekrarı olurmu diye kontrol ettim . Eşim geldi 7 de o geldikten sonra biraz uyudum .
birde eşimden grip bulaşmıştı.
Bugün de sabah sağlık ocağına götürüp ilaç yazdırdım.
Muayene edip baktılar.
Enfeksiyon yok ama soğuk algınlığı var.
ben ilkin gazı olduğunu bilemedim
Grip ondan rahat yatamıyor sandım.![]()
Tabi yapmaz mı. Ahsende hemen kabız olmaya müsait muz yeyince olur sürekli yiyorsa yapmıştır
SağolGeçmiş olsun Seda
Bugünlerde vermim o halde dikkat edelimTabi yapmaz mı. Ahsende hemen kabız olmaya müsait muz yeyince olur sürekli yiyorsa yapmıştır
Geçmiş olsun seda toparlar insallah çabucakRahat yatamadı umut dün gece
Röntgen çektiler karnında gaz varmış.lavman yaptı hemşire
Hastanede kaka yapınca rahatladı . Gece saat 1 buçukta evdeydik eşim zaten vardiyadaydı kaynanamgil götürdü. Gece pekte uyuyamadım tekrarı olurmu diye kontrol ettim . Eşim geldi 7 de o geldikten sonra biraz uyudum .
birde eşimden grip bulaşmıştı.
Bugün de sabah sağlık ocağına götürüp ilaç yazdırdım.
Muayene edip baktılar.
Enfeksiyon yok ama soğuk algınlığı var.
ben ilkin gazı olduğunu bilemedim
Grip ondan rahat yatamıyor sandım.![]()
No no almayımütünün eşlik etmesini istermisin![]()
Maşallah heyecan doruktadır şimdiBrnim daha küçük 12 olcaz salı günü. Cinsiyet velli değil
Ya ne güzel. İki erkekten sonra bizim de kız beklentimiz vardı. Ama hep erkek hissettim. Rabbim erkek nasip etti. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallahAminnnn cümlemizin inşAllah25 haftalık kız
![]()
Ben yediğim zaman çok yiyorum Allah affetsin akşama kadar acıkmıyorum. Ama seninki normal ve doğru olan bence. Az az sık yemek. Tabi ekmek konusu ayrı. O konuda tavsiye verecek kişi değilimKızlar ben sık sık acıkıyorum ya size de oluyor mu? Ama ekmek yemek istiyorum başka şeyler kesmiyor hiç![]()
Sağol inşallahGeçmiş olsun seda toparlar insallah çabucak
Tam sayı yazmış olunca büyük hissetme diyeNe buçuğu gı![]()
İçim açıldıBakalım neler yapmışız bugünnn
Kahvaltı hazırladım
sofrayı topladım
bulaşıkları makineye dizdim,makineyi çalıştırdım
Bulaşıkları yerine dizdim
Mutfağı topladım
Yerleri süpürdüm,sildim
Çamaşırları yıkadım
Yıkananları astım
Kuruyanları topladım,
Katladım yerleştirdim
Ütülenecekleri ütüledim,yerleştirdim
Makineyi bir daha çalıştırdım bitmedi daha bitsin onlarıda asıcam
Salonu topladım
Toz aldım
Süpürdüm , sildim
Kızların yataklarını topladım
Çekmeceleri düzenledim
Toz aldım
Atılacakları atdım kırık oyuncak, kağıt falan ...
Süpürdüm,sildim
Yatağımı topladım
Pencereyi sildim
Toz aldım
Süpürdüm,sildim
Öğlen yemek yaptım
Sofra kurdum,çocuklar yedi, sofrayı kaldırdım.
Bulaşıkları makineye yerleştirdim
Akşama yemek yaptım
Bulaşıkları makineye dizdim
Kendime mercimek ekmeği yaptım
Şimdilik bu kadar![]()