- 10 Kasım 2024
- 3.818
- 22.101
- 223
- 30
Yok canım 3Maşallah heyecan doruktadır şimdiilk bebek mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım 3Maşallah heyecan doruktadır şimdiilk bebek mi?
Ozaman herkes yaşını yazsın![]()
Kızlar ben sık sık acıkıyorum ya size de oluyor mu? Ama ekmek yemek istiyorum başka şeyler kesmiyor hiç![]()
Geçmiş olsun aysenBen de dün cok zor bi aksam geçirdim kızım cok gec uyudu uyumamasi hem fiziksel hem ruhsal yordu
4 tane dis çıkarıyor su an insallah bu akşam kolay uyur![]()
Normalde öyle değilse hamilelikte garipsedi demekBöyle yaşıyorum ben ne demek size de oluyor mu
Oluyordu hamilelikte simdide emziriyorum daha fena oluyorMisafirim var motoru takmıştım ki şekerim düştü serildim bi yere şimdi devam ediyorum
ben taktiğimi buldum artık sorana senden 3 yaş küçüğüm diyecemAllahım sen büyüksün güç kuvvet ver
elindeki çayla açılır bacımsuİçim açıldı
Tekrardan Hoşgeldin![]()
Büyük kız yaptı ütü yüelindeki çayla açılır bacımsu
ütüye gelince ingilizceyi söküyordun nono derkene

Büyük kız yaptı ütü yü
evde yay burcu var![]()

Ah ah sorma sweet metroyla gidilmeyen hiçbir yere gitmek istemiyorum metro da aşırı kalabalık ama ben yine de İstanbul seviyorumİstanbulda yaşayan bacılarım Allah sabır versin size bu trafik nedir 1 buçuk saati geçti hala varamadık![]()
Ben alışkın olmadığım için ayyy afakanlar bastı valla beniAh ah sorma sweet metroyla gidilmeyen hiçbir yere gitmek istemiyorum metro da aşırı kalabalık ama ben yine de İstanbul seviyorum
Nereye geldiniz İstanbul daBen alışkın olmadığım için ayyy afakanlar bastı valla beniben 30 dk da bile ilçelere gidiyorum ahahaah burda 9 km yolu 30 dk gösteriyor yaw
![]()