- 7 Kasım 2014
- 7.647
- 14.446
- 448
Bana göre +6' sı var, hadi hesaplayın bakalım benim yaşımıNe kadar ablaaymis bende ayıp etmemisimdir inş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana göre +6' sı var, hadi hesaplayın bakalım benim yaşımıNe kadar ablaaymis bende ayıp etmemisimdir inş![]()
Hiçbirşey almadım henüzEki Görüntüle 3671314 bidahaki kasımda napcaz hdhsjsks
valla bir illüzyon. kocaman indirim yazmış 50 tl inmiş hahahHiçbirşey almadım henüzyahu sepetime eklediğim hiçbirşeyde indirim yok, bu nasıl kasım indirimi anlamadım.
50 yine iyi benim aylardır beklediğim şey 20₺ indi asddjlvalla bir illüzyon. kocaman indirim yazmış 50 tl inmiş hahah
Ben hesapladım Limonsuz ablacım![]()
aaa limonsuz abla miymis![]()
Evet ablaymış
Bende sürekli Limonsuz Limonsuz diyorum affolaaaa![]()
Tamam yaa herkesin ablasıyım ben. En abla benimNe kadar ablaaymis bende ayıp etmemisimdir inş![]()
Bençoğuda gebe hani yanı
biri fizikte (rabbim şifa versin )
biri ay sonuna çıkmıyor
biri uşak peşinde
biri koymuş kaçmış
biri haberi yok
biri depresif
kim kaldı![]()
kacirmasaydin kiiaz50 yine iyi benim aylardır beklediğim şey 20₺ indi asddjl![]()
Offf yemin ederim bende aynıyım suan çikolata yemek istiyorum ama yersem mide yangınındsn uyuyamayacağım biliyorummutfakta bitti çok şükür. uyumazsam çamaşır asip bulasik mak. yerlestiricem
Yani bisi dicem normal insanlar boş kaldıklarında kitap okur film izler ben direkt yemek geliyor aklıma![]()
Gel sarılalım kardeşimmutfakta bitti çok şükür. uyumazsam çamaşır asip bulasik mak. yerlestiricem
Yani bisi dicem normal insanlar boş kaldıklarında kitap okur film izler ben direkt yemek geliyor aklıma![]()
Yarım ekmeklen ne yedin limonsuzBulaşık makinesini boşalttım
Süpürgeyi boşaltıp temizledim
Ayrıntılı toz aldım
Bütün odaları topladım
Beyaz eşyaların dışlarını sildim
1 makine çamaşır attım yıkandı
2 sepet çamaşır katladım
Çocukların çorap ve çamaşır çekmecesini boşalttım
Küçülenleri attım gerisini katlayıp yerleştirdim
Bulaşık makinesini yerleştirdim çalıştırdım
Mutfak toplu![]()
Ben tatlı hiç istemiyorum ya. Bana hep ekmek olsun. Benim kız ekmek yanak olacakOfff yemin ederim bende aynıyım suan çikolata yemek istiyorum ama yersem mide yangınındsn uyuyamayacağım biliyorum![]()
ZeytinYarım ekmeklen ne yedin limonsuz![]()
Bende limon yesem ekşi istiyor canım normalde ama suan çikolata yesem ekmeğe sürüpBen tatlı hiç istemiyorum ya. Bana hep ekmek olsun. Benim kız ekmek yanak olacak![]()
Öf kusarken sadece ekmek zeytin yiyordum o yüzden siyah zeytinden tiksindimZeytincanım hep ekmek ve zeytin istiyor özellikle akşamları.