- 10 Kasım 2024
- 3.837
- 22.132
- 223
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler Hoşbuldum
Bende 28 imAbla en küçüğü benim heralde 28 im![]()
Hoşbuldum hoşbildum
Yaşıtmışız kendini tanıttın mı ben mi kacırdımBende 28 im![]()
Gerçekten eşime dedim ben süremem burda araba bide yol bilmeyince navigasyonla sıkıntıburda araba kullanmak çok zor ve sıkıcı![]()
ÖyleymişBen aynı ilçede ki anneme toplu taşıma ile 1 saat arabayla yarım saatte gidiyorum beyoğlunda trafiğin yoğun olduğu bir yer
Rica ederimTeşekkürler Hoşbuldum
Bende 28 im
Hoşbuldum hoşbildum
Ellerinize sağlık teşekkürler zahmet verdik![]()
topiğin en küçüğü sensin şuan sanırımKarcher var bende ama büyük hantal şahsen ben pişman oldum. Güzel temizliyor da büyük işte. Ben şimdi olsa kiwi ya da shark alırım. Shark i takip ettiğim biri attı yorucu değil vs dioduAkedeşler
Halı yıkama makinası olan ve memnun olan bana bi marka yada link dese.
Bakalım indirimden onu almak istiyorum ama bi tane çok hoşuma giden oldu tam alacaktım bi bakayım dedüm ki boykot çıktı ya
Bende hep kiwiye bakıyordum shark neymii bi bakiiim kızzzğzKarcher var bende ama büyük hantal şahsen ben pişman oldum. Güzel temizliyor da büyük işte. Ben şimdi olsa kiwi ya da shark alırım. Shark i takip ettiğim biri attı yorucu değil vs diodu
Mide bulantısıda normal insanlarda geçiyor ama benim hala devam seroAkşama taze fasulye ve pilav yaptım pişiyor.
Biraz parka çıkalım diyoz annemlerle çay falan götürürüm.
Ağzımın tadı bozuldukça modum düşüyor-Hayal sen 20küsür haftadasın hala oluyor diyorsun ya. Ben geçiyor diye hatırlıyorum bu durumı
Evet kuzum94 lu müsün![]()
Senin acaba başka bir sıkıntın mı var. Bende böbrekte beze var büyüyüor o mideye baskı yaptığı için fazla oluyor bulantı. Çünkü normal zamanda da olur bulantım. Acaba sende de altında yatan bi sebep varmı kiMide bulantısıda normal insanlarda geçiyor ama benim hala devam serosen bana bakma senin geçer inşallah
Sanirim yeni cikti çünkü bende yeni gördüm. Paylaşan kişi üşengeç iş yapmayı sevmeyen biri kendi öyle söyler. Ben bile yaptım yapıyorum kolay kullanımı diyor ama bilmiyorum görünüşte güzel gözüküyorBende hep kiwiye bakıyordum shark neymii bi bakiiim kızzzğz
Hayatımda hasta olmadığım sürece kusmadım ben 2 kezde zehirkendim onun dışında böyle bir şey olmadı. Bazı kadınlarda böyle doğuma kadar devam ediyormuş pinhanda aynı şekilde geçirmiş meselaSenin acaba başka bir sıkıntın mı var. Bende böbrekte beze var büyüyüor o mideye baskı yaptığı için fazla oluyor bulantı. Çünkü normal zamanda da olur bulantım. Acaba sende de altında yatan bi sebep varmı ki
İnşallah canımHayatımda hasta olmadığım sürece kusmadım ben 2 kezde zehirkendim onun dışında böyle bir şey olmadı. Bazı kadınlarda böyle doğuma kadar devam ediyormuş pinhanda aynı şekilde geçirmiş meselageçen şeker yüklemesinde kötü olunca hastanede herkesin ortasında kustum kadın geldi 9 ay kustugunu midesinin bulandığını söyledi 3 cocugundada. Olabiliyormus yani ama sorun yoktur inşallah ne diyim
Geçmiş olsunBu sabah kahvaltıyı yaptık 10 da.
Odaları süpürdüm.
Çöp attım .
Çamaşırlar yıkandı serdim.
Kuruyanları büktüm.
Kayınvalide görümce kahveye geldi
Umuta baktılar ..
Onlar gitti akşama yemek yaptım.
Umutu doyurdum
Eşim ona bakarken uyudum
Az önce ayağımda salladım umutu uyudu.
Benimde burnum akıyorillaki bulaşıyor uzaktada otursam.
umarım hepimiz iki üç güne iyi oluruz.
Baş ağrısı çekilirde bu burun akması
bir halsizlik veriyor .
SağolGeçmiş olsun![]()