Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin.Namazımı kıldım, mutfak toplu benden rahatı var mı
Ben bunları alıntılayıp cevaplamamısımKızım hormonlarım coşmuş gerginim diyorum anlamıyor musunEki Görüntüle 3670139
Kilona göre al cok büyük alma pijamaların lastik kısımları dikisin çok üstünde kalıyo zaten hasta bezinide külot bez almıstım ben markası dependdi heralde en güzeli onlarSezeryan yapmış hanımlar hastane için pijama takımı alcagım ama ne alıyım ? Normal pijama takımımı alıyım bi iki beden büyük yoksa lohusa pijama takımımı ?
Evet canım hep iyi niyetle yaklastım ama asla karşılığını göremedim o yüzden artık uzak duruyorumAh İlknurbelli ki başta iyi niyetinden yapmışsın ama maalesef çoğu iyilikten anlamıyor.
Doğumdan önce başlayım tamam ilknur sağolKilona göre al cok büyük alma pijamaların lastik kısımları dikisin çok üstünde kalıyo zaten hasta bezinide külot bez almıstım ben markası dependdi heralde en güzeli onlar
Gögüs ucu kremide konusulmus ilk hamileligimde dogumdan sonra kullandım asla ise yaramadı ama mete de doguma 2 hafta kala başladım kullanmaya hic yara olmadı. Ardayı emzirirken ne cekmistim tam 3 ay cocuk emiyodu ama sütle beraber kanda emiyodu gecmek bilmedi. İncia markasının gögüs ucu kremini almıstım
Nasılsın nasıl gidiyoDoğumdan önce başlayım tamam ilknur sağol![]()
Çok şükür canım sen nasıl yoğun geçiyor senin belli çocuklardanNasılsın nasıl gidiyo![]()
Seda bende çatlak yağı aldım ama kokusu o kadar midemi bulandırıyor ki Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Çatlamaya çok meyilliyim bakalım ne olacakBenim karnımda ki çatlaklar geçmedi pek .
Badem yağı sürmüştüm hamileyken
Evet ben de duruyor biraz yani tamSeda bende çatlak yağı aldım ama kokusu o kadar midemi bulandırıyor ki Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Çatlamaya çok meyilliyim bakalım ne olacak![]()