Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yolculuklar canımŞimdi çıktık gidiyoruz İstanbuldan kaçıyorum3 günde trafiği yordu beni
ama çok güzel şehir yaa
![]()
Krizi fırsata çevirmişsin kralBugün üzgün hissediyorum kendimi. Biraz düşünüp sinirlenip kalan işleri yapsam iyi olacak.
Temizlik yapman iyi tabide üzülme be limonsuz bide hamilesin. erkekler işte kim bilir neye saçmalamıştırBugün üzgün hissediyorum kendimi. Biraz düşünüp sinirlenip kalan işleri yapsam iyi olacak.
Teşekkür ederim limonsuzumİyi yolculuklar canım![]()
hamileyken bile eşlerini üzebilecek kadar düşüncesizler, bu erkeklerBugün üzgün hissediyorum kendimi. Biraz düşünüp sinirlenip kalan işleri yapsam iyi olacak.
Gerçekten bazen ehliyet arabayı sürmeyi bilmek gerekiyor en azından kendin gidebilmen için.hamileyken bile eşlerini üzebilecek kadar düşüncesizler, bu erkekler
bende dün oğlumla tartıştım , öğleden sonra alışveriş merkezine götürsene bizi dedim demez olaydım
sonra arabayı aldım biz kızımla gittik iyiki ehliyet almışım zamanında
Allah hidayet ve merhamet versin kalplerine
almanı şiddetle tavsiye ediyorum,Gerçekten bazen ehliyet arabayı sürmeyi bilmek gerekiyor en azından kendin gidebilmen için.
benim yoko yüzden kim müsait olursa bekliyorum bir yere gideceğim zaman .
Ya babam ya ablamgil ya da eşim zaten.
Evet .almanı şiddetle tavsiye ediyorum,
çok gerekli
eşim 2020 de kalp krizi geçirdi anjıo oldu 5 gün hastanede yattı ozaman okadar lazım olduki araba gece gündüz eve gittik geldik
hasteneye gittik , iyiki ehliyetim ve arabamız varmış diye çok şükrettim
5 kişinin çamaşırı felaket çay içmeden çıkacaktım bi posta yıkandıÇamaşır mı koydun. Çay olmalıydı
Krizi fırsata çevirmişsin kral
Boşuna canını sıkma limonsuz hamile halinle
Temizlik yapman iyi tabide üzülme be limonsuz bide hamilesin. erkekler işte kim bilir neye saçmalamıştır
Teşekkür ederim limonsuzum
Sıkma canını boşver odun işte onlarda napacan
Hep kendini haklı gören insanlarla çok zor. İyiyken herkes iyi oluyor zaten. Anlaşılmadığımı düşündüğüm zaman susup içime atıyorum genelde keşke yapmasam.hamileyken bile eşlerini üzebilecek kadar düşüncesizler, bu erkekler
bende dün oğlumla tartıştım , öğleden sonra alışveriş merkezine götürsene bizi dedim demez olaydım
sonra arabayı aldım biz kızımla gittik iyiki ehliyet almışım zamanında
Allah hidayet ve merhamet versin kalplerine
Sıkma canını limonsuz bosver onlar halden anlamaz. Bende gecen hafta düsünmüstüm bayadır tartışmıyoruz diye ertesi gün tartıştık hemde sacma sapan bi sebepten içinden bile geçirmemek lazımBugün üzgün hissediyorum kendimi. Biraz düşünüp sinirlenip kalan işleri yapsam iyi olacak.