- 24 Ekim 2019
- 8.383
- 51.830
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin canım beklemek gerçekten çok zorBekliyoruz kızlar ameliyatta suan 2 saat olacak gireli dualarınızı eksik etmeyin. Böyle çaresiz habersiz beklemek cok zor Allah bütün hastalara şifa versin insallah
Geçmiş olsun canımDün 20lik dişimi çektirdim, çürüktü yarısı kırıldı doktor çok uğraştı kökü çıkarmak için uyuşuktu hissetmedim ama uyuşukluğu geçince ağrımaya şişmeye başladı doğru düzgün birşey yiyemedim çorba türü yedim ağrı kesici içince hafifledi çok şükür
Çektirdiğime pişman oldum..uyandm 1 saattir ağrısından uyuyamadım
![]()
Geçmiş olsun canımDün 20lik dişimi çektirdim, çürüktü yarısı kırıldı doktor çok uğraştı kökü çıkarmak için uyuşuktu hissetmedim ama uyuşukluğu geçince ağrımaya şişmeye başladı doğru düzgün birşey yiyemedim çorba türü yedim ağrı kesici içince hafifledi çok şükür
Çektirdiğime pişman oldum..uyandm 1 saattir ağrısından uyuyamadım
![]()
Arda çıktı ameliyattan daha odaya gelmemiş. Beklıyo ilknur
Serom çok selam söyle haberlerini bekliyoruzArda çıktı ameliyattan daha odaya gelmemiş. Beklıyo ilknur
Aleyküm selam canım müsait olunca yazar mutlakaSerom çok selam söyle haberlerini bekliyoruz![]()
iyi çok şükür, selam söylersin dualarımız onlarlaArda çıktı ameliyattan daha odaya gelmemiş. Beklıyo ilknur
çok şükür çıkmış ilknur tekrar geçmiş olsun Allah kalıcı şifasını versinÇıktı kızlar cok şükür 3 saate yakın sürdü ameliyat. Kustu 2 3 kere kendine geldi. Doktor gelmedi daha bilgi vermeye
Alçıyla kapatmıslar tekrar kolunu.
Hepinize teşekkür ederim
Gelmiş geçmiş olsun inşallahÇıktı kızlar cok şükür 3 saate yakın sürdü ameliyat. Kustu 2 3 kere kendine geldi. Doktor gelmedi daha bilgi vermeye
Hepinize teşekkür ederim
Çok şükür ilknur rabbim kalıcı şifalar versin inşallahÇıktı kızlar cok şükür 3 saate yakın sürdü ameliyat. Kustu 2 3 kere kendine geldi. Doktor gelmedi daha bilgi vermeye
Hepinize teşekkür ederim
Çok şükür canım gelmiş geçmiş olsun tekrarÇıktı kızlar cok şükür 3 saate yakın sürdü ameliyat. Kustu 2 3 kere kendine geldi. Doktor gelmedi daha bilgi vermeye
Hepinize teşekkür ederim
Çok şükür gelmiş geçmiş olsun İlknur. Çabucak toparlar inşallahÇıktı kızlar cok şükür 3 saate yakın sürdü ameliyat. Kustu 2 3 kere kendine geldi. Doktor gelmedi daha bilgi vermeye
Hepinize teşekkür ederim