• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bekliyoruz kızlar ameliyatta suan 2 saat olacak gireli dualarınızı eksik etmeyin. Böyle çaresiz habersiz beklemek cok zor Allah bütün hastalara şifa versin insallah
Allah sabır versin canım beklemek gerçekten çok zor 🙁 güzel haberlerini bekliyoruz canım 🤲🏻❤️

Dün 20lik dişimi çektirdim, çürüktü yarısı kırıldı doktor çok uğraştı kökü çıkarmak için uyuşuktu hissetmedim ama uyuşukluğu geçince ağrımaya şişmeye başladı doğru düzgün birşey yiyemedim çorba türü yedim ağrı kesici içince hafifledi çok şükür
Çektirdiğime pişman oldum.. 😕 uyandm 1 saattir ağrısından uyuyamadım 😔
Geçmiş olsun canım 🙁

Dün 20lik dişimi çektirdim, çürüktü yarısı kırıldı doktor çok uğraştı kökü çıkarmak için uyuşuktu hissetmedim ama uyuşukluğu geçince ağrımaya şişmeye başladı doğru düzgün birşey yiyemedim çorba türü yedim ağrı kesici içince hafifledi çok şükür
Çektirdiğime pişman oldum.. 😕 uyandm 1 saattir ağrısından uyuyamadım 😔
Geçmiş olsun canım

Çıktı kızlar cok şükür 3 saate yakın sürdü ameliyat. Kustu 2 3 kere kendine geldi. Doktor gelmedi daha bilgi vermeye
Alçıyla kapatmıslar tekrar kolunu.
Hepinize teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_8844.webp
    IMG_8844.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 16
Çıktı kızlar cok şükür 3 saate yakın sürdü ameliyat. Kustu 2 3 kere kendine geldi. Doktor gelmedi daha bilgi vermeye
Hepinize teşekkür ederim
çok şükür çıkmış ilknur tekrar geçmiş olsun Allah kalıcı şifasını versin
anesteziden kusmuştur dr. gerekli bilgileri verir zaten

Hepinize teşekkür ederim
Çok şükür gelmiş geçmiş olsun İlknur. Çabucak toparlar inşallah

Back
X