• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çıktı kızlar cok şükür 3 saate yakın sürdü ameliyat. Kustu 2 3 kere kendine geldi. Doktor gelmedi daha bilgi vermeye
Alçıyla kapatmıslar tekrar kolunu.
Hepinize teşekkür ederim
Ay canım çook çook geçmiş olsunn. Rabbim kalıcı şifalar versin. Dualarımda olacak yavrun🤲 inşallah eski sağlığına tez vakitte kavuşur 🤲

Çıktı kızlar cok şükür 3 saate yakın sürdü ameliyat. Kustu 2 3 kere kendine geldi. Doktor gelmedi daha bilgi vermeye
Alçıyla kapatmıslar tekrar kolunu.
Hepinize teşekkür ederim
Gözünüz aydın ilknur sonraki süreçte kolaylıkla geçsin inşallah

✅Tüm evi havalandırdım
✅Wc leri ve lavaboları yıkadım
✅Nevresimleri yıkamaya attım astım
✅Tüm evi süpürdüm, sildim, toz aldım
✅Kahvaltı hazırladım topladım
✅Sürekli elde bulaşık yıkadım
✅Yemek ve pasta yaptım eşimin doğum günü bugün
✅2 posta çamaşır yıkandı kurutmaya attım katlanacak akşam katlarım artık

Babası kalcak bugun yanında canım ben eve geldim duş aldım biraz dinleniyim diye eve gönderdi eşim. İyi Arda şuan sabah ameliyata girecek Allahın izniyle
Çok geçmiş olsun 🌸 Allah şifa versin, kolaylıkla geçsin inşallah 🤲
Bu aralar uzak kaldım geçmiş sayfalarıda okuyamadım. Ne ameliyatı olacak

İyi akşamlar kızlar sabahtan beri hastanedeyiz yatışımız yapıldı. Arda perşembe günü ameliyat olacak dua edin bize.
Sabah meteye sinirlenip kapıya vurmuş kapının ortasıda camdı bilegi kesilmis ambulansla hastaneye getirdim cok kötüydü atardamarı kopmus simdilik diktiler üstüne alcı yaptılar damar geriye kacmasın diye. Boşlukta gibiyim ameliyatı atlatsaydık bi an önce.
Yeni görüyorum, çok üzüldüm kuzum geçmiş olsun. Şimdi nasıl?

Çok geçmiş olsun 🌸 Allah şifa versin, kolaylıkla geçsin inşallah 🤲
Bu aralar uzak kaldım geçmiş sayfalarıda okuyamadım. Ne ameliyatı olacak
Salı günü kardeşine sinirlenip salon kapısının camına vurmuş bilegi kesildi atardamarı kopmus. Bugun ameliyat oldu damar onarımı yapıldı teşekkür ederim

Back
X