• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah Serocum 🥹
Nazar değmiştir tabii...
Bizler bazen önemsemiyoruz, okumuyoruz, birşey olmaz diyoruz ama öyle değil.
Benim eşim de kızıyor birşey paylaşma diye ve ne zaman paylaşsam mutlaka birşey oluyor.
Benim çok istediğim bir araba vardı, eşimle beraber gidip 5 ay önce farklı bir şehirden aldık. Tabii gitmişken gezdik, arabayı paylaşmadım ama eşimle gezdigimiz yerleri falan hep paylaştım işte el ele fotoğraflar falan storyde.
Dönüşte eşim yoldaki poşeti, hayvan zannedip direksiyonu kırdı ve direksiyon hakimiyetini kaybetti araba bir sağa bir sola savruldu ve zorla durdu.Çok korktuk neyse biraz petrolde durduk, birşeyler içtik kendimize geldik. Tekrar yola çıktık, 5 dakika geçmedi eşim yeni aldığımız arabayı bariyerlere sapladı. Canımızı zor kurtardık arabanın sağ tarafı komple gitti ve ben arkada uzanmıştım başım da sağ taraftaydı. Bariyerler olmasa uçurumdan yuvarlanacaktık. Arabadan indik yani koca ve bomboş yolda nasıl gitti bariyerlere vurdu ikimizde anlamadık.
Büyük bir maddi kaybımız oldu. Şükür canımıza birşey olmadı 🥹
Çok geçmiş olsun
Allah korusun

Günaydın ❤️
Huzurlu haftalar 🍁

1000100470.webp

Bonus Bonus
penyez83 penyez83
Efser Efser
Aktif Lora Aktif Lora
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
MssPARE MssPARE
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Pinhan Pinhan
papatyamm papatyamm
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu
-Hayal -Hayal
HeySero HeySero
ilknurrr22 ilknurrr22
Seda_27 Seda_27
S selin18
mavibaloncuk mavibaloncuk
Derinsu4747 Derinsu4747
Eslinna Eslinna
Lidlaylim Lidlaylim
Feraceli Feraceli
dolunaybekler dolunaybekler
aysen- aysen-
O _okyanus
A R Y A A R Y A
Gilmors Gilmors
Şaşırtmak istedim sizleri ödev verme görevim bitti
Haftabaşı ve mutluluk ve huzur dolu geçer inşallah herkes için kendimizden değerli hiç birşey yok kavgalar üzüntüler gelip geçer ruhumuzda bedenimizde olan etkisi kalır
EN sevdiğiniz size iyi gelecek bir müzik ve içeçekle başlayın güne 🩷

Bonus Bonus
penyez83 penyez83
Efser Efser
Aktif Lora Aktif Lora
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
MssPARE MssPARE
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Pinhan Pinhan
papatyamm papatyamm
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu
-Hayal -Hayal
HeySero HeySero
ilknurrr22 ilknurrr22
Seda_27 Seda_27
S selin18
mavibaloncuk mavibaloncuk
Derinsu4747 Derinsu4747
Eslinna Eslinna
Lidlaylim Lidlaylim
Feraceli Feraceli
dolunaybekler dolunaybekler
aysen- aysen-
O _okyanus
A R Y A A R Y A
Gilmors Gilmors
Şaşırtmak istedim sizleri ödev verme görevim bitti
Haftabaşı ve mutluluk ve huzur dolu geçer inşallah herkes için kendimizden değerli hiç birşey yok kavgalar üzüntüler gelip geçer ruhumuzda bedenimizde olan etkisi kalır
EN sevdiğiniz size iyi gelecek bir müzik ve içeçekle başlayın güne 🩷

İçeceğimi de atarım böyle bana göre ödev verin bak nasıl atlıyorum 😌

Nazar konuşulmuş.
Bende bişeyler söylemek istiyorum.
Önceden nazarın varlığına inanırdım ama öyle büyük sonuçlat doğuracağını hiç düşünmezdim, inanmazdım yani buna.
Hani çocuğum uyuyor dersin o gün uyumaz, bugün çok güzel yedi dersin yemez gibi ufak şeyler.

Bi gün metoşun bi resmini paylaştım yemek yiyordu bide aşırı tatlı çıkmıştı, bilmem belkide annesi olduğum için bana öyle geldi. Bi kaç kişi yazdı nazar değer paylaşma diye ama önemsemedim. Bu 13 Şubat'tı.

15 şubatta da bi komşuya gittik ama rahat edemediğim için metoşu anneme bıraktım o gün. Sonra akşam 5 gibi annemden aldım eve çıkacaktım komşu gelde bi de yasin okunsun dedi geri komşuya gittim. Orda bi kadın vardı meteme baktı baktı nasılda tombulmuş tatlıymış dedi ama maşallah bi defa bile demedi. Dikkatimi çekti ama okumak aklıma bile gelmedi. Zaten herkes tombul olduğu için severdi yani ay gibiydi boncuğum.

15 dk Kur'an-ı Kerim okuduk eve çıktım.
Yarım saat içinde olan oldu biz apar topar hastaneye gittik.

Sonra kim duysa nazara geldi dedi.
O zaman inandım nazar öyle basit değilmiiş.
Bugün metemin doğum günü böyle de uzun uzun yazmak istedim. 3yaşına girecekti 😞
Allah dayanma gücü versin canım , :KK43:
evet nazar var ben inanıyorum benim kızımda ne zaman resim paylaşsa çocuğa bişe oluyo ya düşüyo ya hasta oluyo bende hep diyorum kızım paylaşma ama çok sık olmasada paylaşıyo
maşallah subhanallah demek gerekiyormuş nazar değmemesi için
ben kendi kendime bile nazar ediyorum herhalde ne zaman kendi kendime bayadır eşimle iyiyiz diye içimden geçirsem
dikkat ediyorumda bi kaç gün içinde tartışıyoruz

Ah Serocum 🥹
Nazar değmiştir tabii...
Benim eşim de kızıyor birşey paylaşma diye ve ne zaman paylaşsam mutlaka birşey oluyor.
Benim çok istediğim bir araba vardı, eşimle beraber gidip 5 ay önce farklı bir şehirden aldık. Tabii gitmişken gezdik, arabayı paylaşmadım ama eşimle gezdigimiz yerleri falan hep paylaştım işte el ele fotoğraflar falan storyde.
Dönüşte eşim yoldaki poşeti, hayvan zannedip direksiyonu kırdı ve direksiyon hakimiyetini kaybetti araba bir sağa bir sola savruldu ve zorla durdu.Çok korktuk neyse biraz petrolde durduk, birşeyler içtik kendimize geldik. Tekrar yola çıktık, 5 dakika geçmedi eşim yeni aldığımız arabayı bariyerlere sapladı. Canımızı zor kurtardık arabanın sağ tarafı komple gitti ve ben arkada uzanmıştım başım da sağ taraftaydı. Bariyerler olmasa uçurumdan yuvarlanacaktık. Arabadan indik yani koca ve bomboş yolda nasıl gitti bariyerlere vurdu ikimizde anlamadık.
ay canım ya sizede çok geçmiş olsun , verilmiş sadakanız varmış

Nazar konuşulmuş.
Bende bişeyler söylemek istiyorum.
Önceden nazarın varlığına inanırdım ama öyle büyük sonuçlat doğuracağını hiç düşünmezdim, inanmazdım yani buna.
Hani çocuğum uyuyor dersin o gün uyumaz, bugün çok güzel yedi dersin yemez gibi ufak şeyler.

Bi gün metoşun bi resmini paylaştım yemek yiyordu bide aşırı tatlı çıkmıştı, bilmem belkide annesi olduğum için bana öyle geldi. Bi kaç kişi yazdı nazar değer paylaşma diye ama önemsemedim. Bu 13 Şubat'tı.

15 şubatta da bi komşuya gittik ama rahat edemediğim için metoşu anneme bıraktım o gün. Sonra akşam 5 gibi annemden aldım eve çıkacaktım komşu gelde bi de yasin okunsun dedi geri komşuya gittim. Orda bi kadın vardı meteme baktı baktı nasılda tombulmuş tatlıymış dedi ama maşallah bi defa bile demedi. Dikkatimi çekti ama okumak aklıma bile gelmedi. Zaten herkes tombul olduğu için severdi yani ay gibiydi boncuğum.

15 dk Kur'an-ı Kerim okuduk eve çıktım.
Yarım saat içinde olan oldu biz apar topar hastaneye gittik.

Sonra kim duysa nazara geldi dedi.
O zaman inandım nazar öyle basit değilmiiş.
Bugün metemin doğum günü böyle de uzun uzun yazmak istedim. 3yaşına girecekti 😞
Pamugum benim cok güzel bi bebekti. O paylaştığın fotografı hatırlıyorum ve annemde demisti nazar deger cocuga keske paylaşmasaydı diye. Bende anneme nolcak anne ya sacmalama herkes paylaşıyo demistim. Bilemiyoruz ki iste melekti zaten melek oldu gitti sizi bekliyo ♥️

İşe okula gidenler gitti.
Ev havalandırdım, yataklar, ortalık toparladım.
Bulaşık ve çamaşır makineleri mesaiye başladı.
Süt kaynattım, yoğurt mayaladım
Hazırlanıp hastaneye gidicem, randevum var. Bi değerlerime bakılsın.
Hiç de canım evden çıkmak istemiyor, soğuk zaten.
Dönünce hallederim kalan işleri.

İşe okula gidenler gitti.
Ev havalandırdım, yataklar, ortalık toparladım.
Bulaşık ve çamaşır makineleri mesaiye başladı.
Süt kaynattım, yoğurt mayaladım
Hazırlanıp hastaneye gidicem, randevum var. Bi değerlerime bakılsın.
Hiç de canım evden çıkmak istemiyor, soğuk zaten.
Dönünce hallederim kalan işleri.
EVdeki sıcak süt kokusu ❤️❤️❤️

Günaydın kızlar ☀️
Hepimize güzel mutlu huzurlu bir hafta olsun inşallah 🌻Bugün nevresim değiştirelim. Kirli sepetini boşaltıp çamaşırları bitirelim.

Etiketi nasıl yapacağım Bonus Bonus

Tek tek yazmak lazım hayal alttaki gibi daha cevaplamadan bu resimdeki haliyle de kopyalarsan o listeyi kullanabilirsin.

Bir arkadaşından yardım isteyebilirsin :confused:

Ah Serocum 🥹
Nazar değmiştir tabii...
Size de çok geçmiş olsun canım neyse ki canınıza birşey olmamış. Nazar hak diye boşa demiyorlar evet.

Back
X