- 13 Mart 2019
- 16.408
- 64.639
- 598
Valla giremedim yaaBen bunu yazalı bi hafta olmus gönül ya sen girmedin mi haftadır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla giremedim yaaBen bunu yazalı bi hafta olmus gönül ya sen girmedin mi haftadır
Çok bulantılıysa ne yerse yesin zaten çıkaracakCumartesi günü eşimin arkadaşı yemeğe gelecek ve eşi hamile
Midesi çok bulanıyomuş ne yemek yapsam bilemedim
Rahat yesin istiyorum
Hamişler neyi rahat yiyosunuz var mı vereceğiniz tavsiye
@-HayalHeySero @Limonsuzzcay
Başka var mıydı unuttum![]()
Ve lütfen oda parfümü sıkmaÇok bulantılıysa ne yerse yesin zaten çıkaracak
O yüzden sen kendi kafana göre planla Dolunay.
Baharatı az kullan.
Onlar gelmeden önce evi havalandır,mutfağın kapısını kapat yemek yaparken, kokmasın.
Kesinlikle!Ve lütfen oda parfümü sıkma![]()
Ben artık feminist olma yolundayım deliye vuruyorum mu denir ne denirsweetgirlcandy
@-Hayal Kızlar akşam konuşmuşsunuz. Katılıyorum size. Biz bugün yine atıştık . Bu defa sevgili kardeşi yüzündenNe yapayım ailemi mi atayım dedi bana. Ben böyle bişey mi isterim dedim.
Hani erkekler anlamıyor falan diyorlar ya, yok valla bence çok da güzel anlıyorlar herşeyi. Sadece hem konduramıyorlar hem de kabul ederlerse inandıkları şeyler yıkılacak bunu kabul etmek istemiyorlar. Ailenin az sevileni ya da bazen enayisi olma düşüncesi ağır geliyor tabi. O yüzden bize kör kütük savunuyorlar.
Oh missSinirimden kalktım fırının içini sildim temizledim. İyi oldu ne zamandır temizlemek istiyordum o sinirle aradan çıkmış oldu![]()
Ah canım benimm erkekler asla hatalarını kabul etmiyorlar ben bunu anladım artık hiç kendini açıklama çabasına girip yorma kendiniBana hamilesin alınganlaştın vs dedi dün öyle deyince doğru heralde dedim ama bugün düşündüm eskidende böyle bir şey dediğinde aynı tepkiyi vermiştim. Manipule etmeye çalışıyor. O normale dondu bende mecbur donmeye çalışıyorum limonsuz napıyım
İyiyim abla çok şükür geçen hafta hastalıkları yolculadık hamdolsun aynen rutine devam çok şükürsağolasın gönül , sen nasılsın yoktun bayadır
Yaa camım noldu oğluna çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinİyi ablacım cok şükür. Yatıyo iste sıkılıyo tabi ama yapacak bisey yok
Bem küssemde benim üstümde küsen bi kişi var onu aşamıyırum malesefHadi yaa ay ben hiç beceremiyorum küsme işini keşke biraz küsebilsem
Suratımda asık olmaz hic
Tamam canımmGünaydın kızlar
Bugünün ödevi detaylı toz almak ve ev süpürmek. Kolay gelsin
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
Pinhan
@papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
@ilknurr22
@Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Çok bulantılıysa ne yerse yesin zaten çıkaracak
O yüzden sen kendi kafana göre planla Dolunay.
Baharatı az kullan.
Onlar gelmeden önce evi havalandır,mutfağın kapısını kapat yemek yaparken, kokmasın.
Ve lütfen oda parfümü sıkma![]()
Tamam parfüm nooKesinlikle!
Kokusuz ortam sağla.
Parfüm yüzünden 1 gece ağladığımı bilirim![]()
Haha bende yaa küs durmak çok yoruyor beniBen de küs duramam hatta neye küstüğümü unutup konuşmaya başlayıp sonra ben bununla konuşmayacaktım dediğim o kadar çok oluyor ki![]()
Bende bi kere verdiği parayı geri vermiştim ihtiyacım yok diyeKüslük yapmaya çalıştığım için ayakkabımı geç aldım swet artık böyle hesaplar yapıyorum vakit kaybı![]()
Vay bee mutfakta düzenlenecek yer olamamasıYaptıklarımı yazasım gelmedi üşendim kaç gündür
İlk gün ödevi tamam dün akşam çamaşırlar yıkandı ama katlanacak. Nevresim değişti yıkandı
Dünün ödevini almadım düzenlenecek yer yoktu mutfakta geçen gün bi elden geçirmiştim
Dün misafirim vardı her yeri süpürdüm sildim
Geri kalanda günlük rutinlerdi
Resmen yazamıyorum ahahahahah tövbe yarabbim buna da üşenmezsin![]()
Geçmiş olsun ablaİĞne olmaya hastaneye geldim bi teyze aynı Zerrin Özer gibi sesler çıkardı iyi sabrettim bence ̀
Maşallah çok güzelbizde küslük olmaz sorun çözülür yada çözülmez ama karşılıklı konuşulur hayatımıza kaldığımız yerden devam en fazla bir iki gün bir tepki amaçlı surat aslır somurtulur ama yinede birbirimize sormamız gerekeni sorarız
Hala okula devam mı sen gönülSabah 20 dk yürüdüm faydalı bişeyler dinledim yürürken️
Sofrayı hazırladım krep hamuru hazırladım eşim pişirdi sağolsun️
Kahvaltı sonrası hazırlanma ve çıkış![]()