- 2 Ağustos 2013
- 38.872
- 132.148
- 798
Yer var da düzenlenmiştim ahahahahVay bee mutfakta düzenlenecek yer olamaması![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yer var da düzenlenmiştim ahahahahVay bee mutfakta düzenlenecek yer olamaması![]()
Kızlar demiş zaten canım. Pek ısrar etme yemek istemezse ne yaparsan yap midesi bulanıyorsa yiyemez zaten. Limonlu kolonya teklif et bana iyi geliyor koklamak belki onada gelirCumartesi günü eşimin arkadaşı yemeğe gelecek ve eşi hamile
Midesi çok bulanıyomuş ne yemek yapsam bilemedim
Rahat yesin istiyorum
Hamişler neyi rahat yiyosunuz var mı vereceğiniz tavsiye
-Hayal
HeySero
Limonsuzzcay
Başka var mıydı unuttum![]()
Bulaşıklara vs yardım edeyim derse ettirme dolunay kesin kusar tezgahına bak daha beter olur her şeyTamam parfüm noo
Tek sıkıntı mutfak açık kapısı yok![]()
Eklediğim resimden dolayı dedimNeden ?
Ne güzel bunlar efseerrr
İşte anca akıllandık siz daha erken davranın en güzel ihtiyaç görme zamanı gavga gaosBende bi kere verdiği parayı geri vermiştim ihtiyacım yok diye
Spnra pişman olmuştum
Hiç gerek yok böyle şeylere![]()
herşeyi buldum ev işi bulamadım emojiler bile illlah etmiş sanırsamNe güzel bunlar efseerrr
Onlarda sıkılmıs bıkmış demekkiherşeyi buldum ev işi bulamadım emojiler bile illlah etmiş sanırsam![]()
Anladım.Eklediğim resimden dolayı dedim
Kızlar demiş zaten canım. Pek ısrar etme yemek istemezse ne yaparsan yap midesi bulanıyorsa yiyemez zaten. Limonlu kolonya teklif et bana iyi geliyor koklamak belki onada gelir![]()
TamamdırBulaşıklara vs yardım edeyim derse ettirme dolunay kesin kusar tezgahına bak daha beter olur her şeyyaşandı
![]()
Sağol kuzum sanada kolay gelsinTamamdırAllah kolaylık versin hepinize teşekkürler gebeşler
![]()
Evet abla nasihatleri dikkate almaya çalışıyorumİşte anca akıllandık siz daha erken davranın en güzel ihtiyaç görme zamanı gavga gaos
Saçlar peki sjsksş