Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah iyi olurEniştemgil dedi ki yazın daha mayıs başında acele etme bence şoktan çıktın neden geri onların yaptığı teklifi düşünüyorsun oraya gideceksin başka işlere fabrikaya bak dediler,
öneri de bulundular.
oda işte tabi pek dinlemedi,
Şimdi işte problemler var.
yansıtıyor eve bana buda işte iyi olmuyor .
Seda Allah ferahlık versin, helalinden bol bereketli kazanç versin inşallah.Benim yapabileceğim şu bazı konularda destek olabilirim.
Mesela umutun bezi ve maması bitmişti o henüz alamamıştı.
Annemgilden rica ettim.
Onlardan temin ettim.
Aldılar .
Yeri gelirse ablamdan da destek isteyebilirim.
başka da elimden bir şey gelmez ki .
bu kadar abartıp yansıtmasa keşke.
Umarım düzelir iyi olur inşallah.
Durum tekrar.
![]()
Sero bu aşağıdaki örnekleri sınıfa uyarlayabilirsin.İlk 3ü yazmıştım. Son 4ü ekliyorum hemennn tenkyuuu
Allah razı olsun Bonus Can tamamladım öğretmeni attım hepsini de beğendi Yeter benden bu kadarSero bu aşağıdaki örnekleri sınıfa uyarlayabilirsin.
Sınıfta bir şey bulsun mesela sert yumuşak ya da renk vererek
Kız niye ertelemedin bir iki haftaŞimdi acildeyim serum takıldım yarına iyi olayım inşallah da güzelce gideyim çocuğumun yanına
Bu benim elimde değil ki her hafta bir çocuğun annesi gidiyor bu hafta benimkiydiKız niye ertelemedin bir iki hafta
Bu benim elimde değil ki her hafta bir çocuğun annesi gidiyor bu hafta benimkiydi
Haftanın her günü Kızım bir şey yaptı Şimdi benim yerime Başka anne gelse ben onun haftasında gitsem saçma olurdu. En fazla Cuma günü yapabilirdim ama kızım hevesle bekliyor YarınıHastayım desen öbür haftanınkiyle yer değişirdiniz. Biz de yaptık zamanında ana sınıfı etkinlikleri pehhh![]()
İnşallahİnşallah iyi olur
Zor dönemden geçiyor haliyle stresli olabilir idare etmeye destek olmaya çalış Allah hayırlı bol kazançlı iş nasip etsin inşallah![]()
Seda Allah ferahlık versin, helalinden bol bereketli kazanç versin inşallah.
Bir erkek için özellikle, zor bir durum.
Sen de en yakınısın, sana yansıtıyor elbette. Umarım yıpranmadan/yıpratmadan geçer bu süreç.
İyi günde kötü günde![]()
Allah güç kuvvet versinHaftanın her günü Kızım bir şey yaptı Şimdi benim yerime Başka anne gelse ben onun haftasında gitsem saçma olurdu. En fazla Cuma günü yapabilirdim ama kızım hevesle bekliyor Yarını